Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Yeni Hocası Yüzde 99 İsmail Kartal

Fenerbahçe'nin Yeni Hocası Yüzde 99 İsmail Kartal

Caner
10.08.2014 - 16:37 Son Güncelleme: 10.08.2014 - 22:30

Fenerbahçe'nin Yeni Hocası!

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın istifasının ardından toplandı. Sarı-lacivertli yönetim, yeni sezon için mevcut antrenörü İsmail Kartal ile prensipte anlaştı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Ersun Yanal'ın istifasının ardından futbol takımının yeni teknik direktörünü belirlemek için toplandı. Sarı-lacivertli yönetim, yaklaşık 3,5 saat süren toplantının ardından, mevcut antrenörü İsmail Kartal ile prensipte anlaştı. İsmail Kartal, sarı-lacivertli ekipte Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapmıştı.

%99 İsmail Kartal

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, yarın son bir kez daha toplanacak ve nihai karar verilecek. Bu toplantıda yabancı teknik direktör konusu masaya yatırılacak. Yabancı teknik direktör konusunda ortak bir karar alınamazsa, Fenerbahçe'nin yeni sezondaki hocası prensip anlaşmasına varılan İsmail Kartal olacak. Bu karar yarın saat 18:00'de açıklanacak.

MedyaSpor

Kaynak: http://www.medyaspor.com/haber/fenerb...
İçeriğin Devamı Aşağıda
onedio.com

Kritik Zirve Başladı

Fenerbahçe yönetimi, Ersun Yanal'ın istifasının ardından saat 15.00'te toplandı. Yeni hoca her an belli olabilir...

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, saat 15:00'te Aziz Yıldırım önderliğinde bir araya gelerek Ersun Yanal'ın istifasının ardından yeni teknik direktör belirlemek için çalışmalara başladı. Uzun süredir Fenerbahçe teknik ekibinde görev alan İsmail Kartal'ın ismi ön plana çıkıyor. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın da kafasında önemli bir ismin yer aldığını ve bunu yönetim kurulu ile paylaşacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Roberto Carlos, Aykut Kocaman, Mustafa Denizli ve Zico gibi isimlerin adı geçiyor. Yönetim Kurulu toplantısının ardından yazılı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Fanatik

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0