Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 2-1 Antalyaspor

Fenerbahçe 2-1 Antalyaspor

Fatih
30.08.2015 - 20:14 Son Güncelleme: 30.08.2015 - 23:21

Pereira: "Sahada dev bir Diego gördüm"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira , Antalyaspor'u son dakika golüyle 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

'3 gün önce çok önemli bir karşılaşmaya çıktık. O maçtan sonra fiziksel ve duygusal anlamda çok zorlandık. 1 puan kaybı ile ayrılsak bugün adil olmayacaktı. Yarın bugün son dakikada attığımız gol konuşulacaktır. Hatta son saniyede attık. Gazetelerin ilk dakikadan son dakikaya kadar kazanmak istediğimizi konuşması lazım. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Az önce görüntülerde gördüm. Tek hata golü yediğimizde yaptığımız hataydı. Ben o golden sonra sadece taraftarlarımız için üzüldüm. Taraftarlar buraya 1-2-3-4-10 tane oyuncunun yerde yatmasını izlemeye gelmiyor. Bu akşam ritmi durdurmaya çalışan oyuncular vardı sahada. '

'Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Fantastik bir oyun oynadılar. Diego'ya da teşekkür etmek istiyorum. Benim bu takımdan istediğim ruhu sahaya yansıttı. Benim bireysel olarak oyuncuularla ilgili konuşmak gibi bir huyum yoktur, ama sahada dev bir Diego gördüm. Taraftarlarımızın da desteği ile daha çok galibiyet alacağız'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/pereiradan-antal...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya'dan uzatma tepkisi

Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Ali Göksu, Fenerbahçe'ye karşı uzatma bölümünde yedikleri golle 2-1 kaybetmelerine karşın, oyuncularının performansından memnun olduklarını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mustafa Ati Göksu, öncelikle oyuncularını sergiledikleri mücadeleden ötürü kutlarken, 'Bugün büyük özveride bulundular. Buraya puan alacağımıza inanarak gelmiştik ve neredeyse almıştık da. Ancak uzatma bölümünde yenilen golle mağlup olduk' dedi.

Hakem Bülent Yıldırım'ın 5 dakika uzatma gösterdiğini ancak golün 6 veya 7. dakikada geldiğini aktaran Göksu, 'Her şeye rağmen oyuncularımız, sahada oyun planımızı aynen yerine getirdiler' ifadelerini kullandı.

Öte yandan, takımın yıldız ismi Samuel Eto'o'ya övgülerde bulunan Göksu, 'Gerçekten çok düzgün bir insan. Takıma hemen uyum sağladı. Tüm takım arkadaşlarını toparladı. Keşke her transfer onun gibi olsa' değerlendirmesinde bulundu.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/antal...

Kadir: "Diego'ya dokunmadım"

Fenerbahçe'nin Nani ile frikikten bulduğu gol öncesindeki faul kararı tartışmalara neden oldu.

Pozisyon öncesinde Kadir Bekmezci ile ikili mücadeleye giren Diego yerde kalmış ve maçın hakemi Bülent Yıldırım faul kararı verdi. Maçın ardından Telegol programında konuşan Kadir, 'Ben hiç dokunmadım. Dokunmadan Diego düştü. Büyük futbolcular atarlar kendini, hakemler de büyük takımlara çok kolay düdük çalıyorlar' diyerek frikik pozisyonunda müdahalesi olmadığını belirtti.

Bu kararın yanlış olduğunu belirten rakip takım taraftarları da, sosyal medyadan tepkilerde bulundu.

Dilmen: '%1000 faul'

Mücadele sonrasında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen ise, 'Diego'nun faulünün tekrarını gördüm. Evde izlerken faul değil diyebilirsin ama Bülent Yıldırım'ın gördüğü açıdan '% 1000' faul' ifadelerini kullandı.

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/futbol/kadir-...

Nani: ''Topa vururken kendime inanıyordum''

Fenerbahçe'ye son saniyede galibiyeti getiren Nani, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Nani'nin sözleri şu şekilde;

''Çok duygu yüklü, zorlu geçen bir karşılaşma oldu. Bu maçta 80. dakika civarı yorgunluk belirtileri ortaya çıktı. 2. golü daha erken bulabilirdik, maalesef olmadı. Rakip tek pozisyonda golü buldu. Rakip kaleciden başlayan hücumda hızlıca çıkıp golü buldular. İkinci gol için uğraşmak zorunda kaldık o dakikadan sonra. Sonuçtan dolayı çok mutluyum. Topun başına fırsat benim elime geldi, takım için bir şeyler yapma şansı geldi düşüncesiyle gittim. Topa vururken kendime inanıyordum. Golü atan ben olduğum için daha da mutluyum.'

HaberTürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...

Fenerbahçe 2-1 Antalyaspor

Fenerbahçe 2-1 Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelede Fenerbahçe, Antalyaspor'u son dakikada bulduğu golle mağlup etti.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu. Üst üste geliştirdiği ataklarla Antalyaspor kalesine zor anlar yaşatan Sarı-lacivertliler golü ilk yarının son anlarında buldu.

Fenerbahçe'nin baskısı 43. dakikada sonuç verdi. Sol kanattan gelişen atakta Robin van Persie arka direkte bulunan Nani'ye orta yaptı. Portekizli futbolcu ise harika yükselerek topu ağlarla buluşturdu ve Fenerbahçe soyunma odasına bu golün avantajıyla gitti.

Nani ayrıca Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir resmi maçta golle tanışmış oldu.

İlk yarıdaki Fenerbahçe baskısını kırmaya çalışan Antalyaspor, Fenerbahçe defansının yaptığı hatayı gole çevirmeyi başardı. Maçın 70. dakikasında Kadlec'in büyük hatası sonrası top Guilherme'nin önünde kaldı. Brezilyalı oyuncu önünde kalan topa harika vurdu ve takımına beraberliği getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mücadelenin bu skorla bitmesi beklenirken sahneye yine Nani çıktı.

90+6. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Nani kaleci Fornezzi'yi avladı va takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltirken, Antalyaspor 6 puanda kaldı.

Sow veda etti

Sow veda etti

Fenerbahçe'den Al Ahli'ye 16 milyon Euro bedelle transfer olan Moussa Sow, sarı-lacivertli taraftarın karşısına son kez çıktı.

Sarı-lacivertli taraftarların yoğun tezahürat ve destekleriyle karşılaşan Sow, gözyaşlarına hakim olamazken, Fenerbahçe Kulübü tarafından Senegalli golcüye plaket takdim edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0