Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 2-2 Akhisar Belediyespor

Fenerbahçe 2-2 Akhisar Belediyespor

Fatih
04.10.2015 - 19:08 Son Güncelleme: 04.10.2015 - 22:03

Pereira isyan etti: "Aklım almıyor"

Fenerbahçe teknik patronu, Akhisar Belediyespor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira , Akhisar Belediyespor karşısında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından yaptığı açıklamalarda yedikleri basit ve hatalı gollerle puan kaybı yaşadıklarını vurguladu.

Lig TV 'ye konuşan Portekizli teknik adam iki hatalı gol yediklerini belirtirken, 'Burada tüm takım halinde sorumluluğumuzu bilmemiz lazım. 2-0 önde olan bir takım, şampiyon olmak isteyen bir takım maçı sahasında 2-2'ye getirtmez. İnanılmaz ve açıklayamayacağım hatalarla maç bu noktaya geldi. Ben bunu anlayamıyorum. Aklım almıyor. Fenerbahçe gibi deneyimli ve kaliteli kadrosu olan bir takımın bu maçı 2-0'dan buraya getirmesini algılayamıyorum.' dedi.

Pereira, son maçlarda yenen duran top gollerinin hatırlatılmasıyla ilgili ise şöyle konuştu: 'Biz sürekli duran toplara çalışıyoruz ama hâla bu toplar bizim için çok tehlikeli oluyor. Hafta içinde çok fazla bu çalışmaları tekrar ettik ama yine gol yedik. Burada herkesin sorumluluğu var. Başta da benim sorumluluğum var.'

Maçı kendi elleriyle verdiklerini de sözlerine ekleyen Portekizli teknik adam, 'Pozisyonlara bakınca 4-0, 5-0, 6-0 yapacak durumdaydık. Ama biz bu maçı yaptığımız hatalarla karşı tarafa verdik. Bu maçın bu noktaya gelmemesi gerekirdi. 3-4 gol daha fazla atmamız lazımdı. Bundan sonra ne yapmamız lazım? Elbette çalışacağız. Hatalarımızı düzeltmeye çalışacağız, konuşacağız. Ama burada herkesin sorumluluğunu kabul etmesi lazım. Ben başta sorumluyum. Ama burada futbolcuların da yaptıkları hatalara dikkat etmeliler. Bugün rakibimiz kazanmak için çok fazla şey yapmadı. Onları biz cesaretlendirdik. Bu maçı ellerimizle onlara verdik. Bunu anlamak mümkün değil.' diye konuştu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Alves: "Savunma yapmayı öğrenmemiz lazım"

Fenerbahçe 'de bu sezon eleştirilerin hedefinde olan Bruno Alves , Akhisar Belediyespor il 2-2 berabere kalınan maçtan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Portekizli savunmacının yayıncı kuruluşa yaptığı açıklama;

'İyi bir akşam geçirmiyoruz. Takım halinde sahadan galibiyet ile ayrılmamız gerekiyordu. İlk yarı işler bizim için iyiydi ama ikinci yarıda iki gol gördük kalemizde. Benim taraftarlarımızdan bir isteğim var. Bize desteklerini kesmesinler.'

'Yediğimiz goller olarak sadece savunma olarak değil takım halinde düşünmemiz lazım. Takım halinde savunma yapmayı öğrenmemiz lazım. Evet yediğimiz gol sayısı fazla ve bunun üstünde daha fazla çalışarak buna engel olmalıyız.'

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr//2015/10/04...

Arslan: ''Son 5 dakika kabustu''

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Cihat Arslan, iyi oyunla puan aldıkları için mutlu olduklarını söylerken, son 5 dakikanın da çok zorlu geçtiğini itiraf etti.

İşte Cihat Arslan'ın o açıklamaları;

''Bir puandan çok özgüvenimizi geri aldık. Maçın başında bir pozisyon hatasından gol yedik ve kontrolü kaybettik. Biz de devreye bekledik. Oyunculara devrede ''Futbolun doğrusunu yapalım'' dedim. Skor bundan sonra gelir. Bizim de öyle oldu. Geriye dönüşümüzün sebeplerinden bir tanesi bu. Son dakikalar çok zorlu geçti. Fenerbahçe çok iştahlıydı aslında. Yani mutluyum. Burada kötü oyunla kazanmaktansa iyi oyunla puan almaktan dolayı mutluyum...''

''Bizim Türk futbolunda seyirciye iyi oyun izletme sorumluluğumuz var. Onu yaptık ama son 5 dakika kabus gibiydi, Fenerbahçe atabilirdi.''

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Fenerbahçe 2-2 Akhisar Belediyespor

Fenerbahçe 2-2 Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'u konuk ettiği mücadelede 2-0 öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Celtic deplasmanına çıkan ve 2-0 geri düşmesine karşın skoru 2-2'ye getirmeyi başaran sarı lacivertliler, ligde bu kez aynı geri dönüşe izin verdi ve sahasından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 11. dakikada Alper'in asisti ve Fernandao'nun golü ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 37'yi gösterdiğinde ise sarı lacivertlilerin Portekizli yıldızı Luis Nani, ceza sahasında yoktan var ettiği topu arka direkte bulunan Fernandao'ya çıkardı ve Brezilyalı yıldız farkı 2'ye çıkardı. Maçın ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise Akhisar Belediyespor oyuna dengeyi getirdi. 56. dakikada Diego'nun topa elle müdahale etmesinin ardından penaltı kazanan Manisa ekibi, Güray ile farkı 1'e indirdi. Dakikalar 68'i gösterdiğinde Akhisar Belediyespor skora eşitliği getirdi. Kullanılan serbest vuruşta altı pas içerisinde topla buluşan Douglao takımının 2-2'lik eşitliği yakalamasını sağladı. Kalan dakikalarda Robin van Persie'yi de oyuna sokan Fenerbahçe, Fernandao, Nani, Şener ve Van Persie ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca mücadele 2-2 sona erdi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 14 yaptı. Akhisar Belediyespor ise 10 puana yükseldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0