Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 3-1 Vitoria Guimares

Fenerbahçe 3-1 Vitoria Guimares

Fatih
18.07.2015 - 22:35

Pereira: "Genel olarak takımı beğendim"

Şükrü Saraçoğlu 'nda konuk ettiği Vitoria Guimaraes 'i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe 'de teknik direktör Vitor Pereira maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Pereira'nın sözleri:

'Bugün daha enerjik ve diri bir takım görüntüsü ortaya koyduk. Oyunun tamamını kontrol ettik ve 3 gol attık. Daha da atabilirdik. Takımı çok beğendim ama değiştirmemiz gereken noktalar var. Genel olarak takımı beğendim.'

'DAHA AGRESİF OLMALIYIZ...'

'Bir takımın değişimi asla sona ermez. Biz de değişerek yola devam edeceğiz. Oyuncuların vereceği cevaba göre biz de sistem belirlemeye çalışıyoruz. Oyuncuların sahada kendilerini rahat hissetmelerini istiyoruz. Ofansif ve defansif olarak kaliteli bir oyun oynamak istiyoruz. Defansif olarak bu akşam başarılıydık. Rakibe pozisyon vermedik. Ceza alanı dışında hatalarımız oldu bunları geliştireceğiz. Topu kaybettiğimizde daha agresif ve baskılı olmalıyız. Bunun üzerinde çalışacağız. 3 haftadır çalışıyoruz. Bu zamanda iyi bir duruma geldiğimizi düşünüyorum.'

'BENİM MATEMATİĞİM ÇOK İYİ DEĞİL'

'Oyuncularımla ilgili yüzde veremem. Benim matematiğim hiçbir zaman iyi olmadı. Oyuncularımın hepsi insan. Sadece fizik ve matematikle olmuyor bu iş. Kafalarında da rahat olmalılar. Biz bunun için buradayız. Şu an geldikleri durumdan memnunum ama daha iyi olmaya çalışacağız.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Diego: "Harika bir sezon geçirmek için hazırız"

Karşılaşmanın dikkat çeken isimlerinden Diego Ribas, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yetenekli oyuncu, 'Bu akşamki takımın performansından çok memnunum. Takım olursak herkesin işi daha kolay oluyor.' sözlerini kullandı.

Van Persie, Nani ve Fernandao transferleri hakkında, 'Herkes son derece kaliteli isimler. Elimizde çok seçenek var ve üst düzey... Tüm oyuncular çok çalışıyor. Benim için böyle oyuncularla oynamak büyük bir zevk.' dedi.

Yeni sezon hakkında görüşleri sorulurken, 'Geçen sene geride kaldı. Burada çok şey öğrendim. Geçmişe değil önüme bakıyorum. Bu sezon hem takım hem kendim için güzel şeyler olacağını görüyorum. Harika bir sezon geçirmek için hazırız.' açıklamasını yaptı

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/diego...

Fenerbahçe 3-1 Vitoria Guimares

Fenerbahçe 3-1 Vitoria Guimares

Fenerbahçe, hazırlık maçında Şükrü Saracoğlu'nda Vitoria Guimares'i 3-1 mağlup etti.

Vitor Pereira komutasındaki Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Portekiz ekibi Vitoria Guimares ile karşılaştı. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 20:30'da başlayan karşılaşmada Fenerbahçe ilk golü 20. dakikada Moussa Sow'un röveşatasıyla buldu. İkinci gol ise Fernandao'nun 29. dakikadaki penaltısıyla geldi.

Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca Fenerbahçe soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Fenerbahçe, Moussa Sow'un 68. dakikada attığı golle skoru 3-0'a taşıdı.

Vitoria Guimaraes, Pedro Correia'nın attığı golle Fenerbahçe karşısında farkı 2'ye indirdi: 3-1.

Yaptığı transferler ile Avrupa ve Dünya futbolunda ses getiren Fenerbahçe, taraftarının ilgisini henüz statlara çekemedi. 3 gün önce Dnipro karşılaşmasını yaklaşık 10 bin kişiye oynayan Fenerbahçe'yi Guimaraes karşısında ise yaklaşık 5-6 bin kişi izledi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın boş kalmasının nedenleri zamlanan maç bileti ücreti , bayram dönemi olması nedeniyle kombine sahiplerinin tatilde bulunması ve kısmen de olsa pasolig uygulaması olarak belirdi.

Sakatlığı süren Mehmet Topal ve Meireles ile yeni transfer Van Persie kadroda yer almadı.

Pereira; Mehmet Topal ve Meireles'in yokluğunda ön liberoda Josef De Souza ve O'na yakın olarak da Diego Ribas'ı oynattı. Dİego oyun kurma ve topların toplanmasındaki ilk isimdi ve takımı ileri taşımaya çalıştı.

Nani ve Alper kanatları değişerek kullanırken, orta alana da kayarak topa yaklaşmaya çalıştılar. Sow ve Fernandao çift forvet olarak oyuna başladı. Son oynanan Dnipro maçına göre kıyaslanırsa Stoch, Holmen ve Caner bu maçta yedek kulübesinde maça başladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0