Görüş Bildir
Haberler
Fatih Altaylı Virüsün Cinsel Yaşama Etkilerini Anlattı: 'Sertleşme Sorunu Yaratıyor'

Fatih Altaylı Virüsün Cinsel Yaşama Etkilerini Anlattı: 'Sertleşme Sorunu Yaratıyor'

Ulaş
15.12.2020 - 13:23

Yazar ve televizyon programı sunucusu Fatih Altaylı aşı sürecine ilişkin Habertürk'e değerlendirmelerde bulundu. Çin aşını yaptıracağını dile getiren Altaylı, koronavirüsün sertleşeme sorunu yarattığını aktardı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih Altaylı aşı hakkındaki görüşlerini Habertürk'ten Burcu Orçun ile paylaştı. 

Aşıların menşei ile ilgili tartışmaların doğru olmadığını ifade eden Altaylı, 'Herkesin bayıla bayıla aldığı telefonları da Çin üretiyor' dedi. Altaylı, 'Şu ana kadar en fazla denenmiş aşı Sinovac'ın inaktif aşısı. Veriler yayınlanmadığı için en etkili emiyorum ama bana göre en güvenli aşı olabilir çünkü en geleneksel yöntemlerle hazırlandığı için yan etkiler konusundaki bilgilere sahibiz' şeklinde konuştu. Altaylı kendisinin de Çin'den gelecek olan Sinovac aşısını olacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisine yazdan önce 100 milyon doz aşının alınacağını söylediğini ifade eden Altaylı 'Bir aşıdan olan bir başka aşıdan da olabilir. Zaten ne kadar süre koruyucu olacakları henüz belli değil' şeklinde konuştu. İlaçlarla ilgili çalışmalara da değinen Altaylı bu konuda da önemli ve sevindirici gelişmeler yaşandığına dikkat çekti.

Altaylı virüsün sertleşme problemine neden olduğunu aktardı.

Altaylı virüsün sertleşme problemine neden olduğunu aktardı.

Fatih Altaylı 'Bu hastalığa çok dikkat etmek gerekiyor çünkü virüsün kimi nasıl etkileyeceği belli değil. Aşının yan etkilerinden korkanlar asıl virüsün kalıcı etkilerinden korksunlar' sözleriyle uyarırken virüsün cinselliğe olan etkilerine de dikkat çekti. Altaylı virüsün erkeklik ve kadınlık organlarındaki hücrelerde çoğaldığını belirterek 'Bu durum da erkeklerde sertleşme sorunu yaratıyor. Erkeğin ürettiği semende bulunuyor ve bu yolla nakledilebileceği ve buralarda uzun süre varlığını koruyabileceği söyleniyor' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Red Velvet

Bu adamın da tek derdi futbol ve bacak arası. Başka bir muhabbeti yok!

Olmayacaz dedik ya cinsellikten vuruyor kerata bundan sonra sirada din var

D.RobertJ

Heh türk halkına bunlarla gelin arkadaş. Bak şimdi maskesiz bir adam bulamazsın dışarıda :D:D