Görüş Bildir
Haberler
Far Cry 4 Satışa Çıktı

Far Cry 4 Satışa Çıktı

ATKN
18.11.2014 - 16:56

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen açık dünya temalı FPS oyunu Far Cry 4 tüm dünyada satışa çıktı. Oyun PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 ve Windows PC platformlarında oynanabiliyor.

Son derece etkileyici bir Far Cry deneyimi sunan yapımda oyuncular kendilerini Himalaya Dağları'nın eteklerinde bulunan Kyrat bölgesinde bulabilecekleri gibi despor bir krala karşıda nefes kesici ve tehlikeli bir maceraya atılacaklar.

Farklı silahların, araç çeşitlerinin ve birbirinden tehlikeli hayvanların yer aldığı bu egzotik dünyada ayrıca oyuncular deyim yerindeyse kendi hikayelerini kendileri yazacaklar.

Tüm bunların yanı sıra Noore's Arena'da şan ve şöhret için savaşçılık yeteneklerini kanıtlamak için mücadele edecek olan oyuncular, kalabalıkların saygısını kazanmaya çalışacakları gibi hem insanlara hem de hayvanlara karşı tek bir kişinin nasıl hayatta kalabileceğiniz bu arenada dövüşerek ispatlama şansına sahip olacaklar.

Steam üzerinden satın alabileceğiniz Far Cry 4, 179 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Ayrıca geliştirici tarafından yayınlanan Far Cry 4 resmi çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

indir.com

Kaynak: http://www.indir.com/haberler/far-cry...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0