Görüş Bildir
Haberler
Falda Ördek Görmek Ne Demektir? Çabalarınız Karşılığını Bulacak!

Falda Ördek Görmek Ne Demektir? Çabalarınız Karşılığını Bulacak!

Ördekler sevimli gaglarıyla hayvanlar aleminin en sempatik üyeleri arasındadır. Birçok çizgifilmde, kitapta, masalda yer alan ördekler kimi zaman da falımızda çıkar ve bizleri şaşırtır. Paytak paytak yürüyen bu hayvanlar falda çıktıkları zaman genellikle bolluk, bereket, maddi kazanç olarak yorumlanır. Elbette farklı anlamlara da gelebilir. Ördekler falcılar tarafından çok farklı şekillerde yorumlanır. Peki falda ördek görmek ne demektir? Falda çıkan ördek figürü ne anlama gelir?

Gelin birlikte falda çıkan ördeğin anlamına bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda ördek görmek ne anlama gelir?

Falda ördek görmek ne anlama gelir?

Sıcak ve bol köpüklü bir Türk kahvesinden sonra sıra geldi fal bakmaya...Falınıza şöyle bir göz attınız ve dikkatinizi çeken ilk figür ise tatlı mı tatlı bir ördek oldu. Falda çıkan ördek genellikle fal sahibinin yakın bir zamanda maddi kazanç elde edeceği yönündedir. Özellikle bu zamanlarda dar bir boğazdan geçiyor olabilirsiniz. Biraz daha dişinizi sıkmakta ve sabırlı olmakta fayda var. Yakın bir zamanda elde edeceğiniz maddi kazanç, hanenize bolluk bereket getirecek.

Bir ördek figürü düşünüldüğünde akla ilk gelen şey genellikle anne ördek ve yavruları olur.

Bir ördek figürü düşünüldüğünde akla ilk gelen şey genellikle anne ördek ve yavruları olur.

Falda çıkan ördek şekli de yakın zamanda tanışılacak kişinin çocuk ruhlu olacağı anlamına gelebilir! Eğer bir ilişkiniz yoksa aklınızdaki kişi size açılabilir veya sevgiliniz, eşiniz size büyük bir sürpriz yapabilir. Karşınıza çıkacak kişinin ise oldukça düşünceli, eğlenceli, masum bir kişi odluğunu söyleyebiliriz. Bu çocuk ruhlu sevgilinizle bir ömür boyu hiç sıkılmayacaksınız!

'Çirkin ördek yavrusu' masalını bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Peki falınızda çıkan ördekle bu masalın ne alakası olabilir?

'Çirkin ördek yavrusu' masalını bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Peki falınızda çıkan ördekle bu masalın ne alakası olabilir?

Hatırlarsınız ki bu masalda çirkin ördek yavrusu, dış görünüşü yüzünden ördekler tarafından dışlanıyor. Bir sabah uyandığında ise sudaki yansımasına kendisinin çirkin bir ördek yavrusu olmadığını aslında bir kuğu olduğunu görüyor. Bu masaldan çıkarmamızın gereken bazı dersler var. Şu anda bulunduğunuz ortamda değeriniz bilinmiyor olabilir. İster işinizde ister okulda veya evde, hak ettiğiniz karşılığı alamıyorsunuz. Siz bir emek veriyorsunuz ama insanlar sizi görmezden geliyor. 

Artık bunun farkına varma zamanınız geldi. Bir sabah gözlerinizi açın ve kendi değerinizi kendinizden başkasının belirleyemeceğini fark edin. İnsanlar siinle alay etseler de sizin içinizde kocaman bir cevher saklı. Sadece gün yüzüne çıkmayı bekliyor.

Falda ördek başı görmek ne anlama gelir?

Falda ördek başı görmek ne anlama gelir?

Falda çıkan ördek çoğu falcı tarafından olumlu yorumlanır. Falda ördek başı görmek de fal sahibinin güzel haberler alacağı anlamına gelir. Müjdeli haberler bir sınav sonucu, vize başvurusu, iş kabulu gibi hayatınızın gidişatını değiştirecek haberler olabilir. Beklediğiniz önemli bir haber var mı? Yakın zamanda iyi bir sonuç alabilirsiniz. Bu haberin size hem maddi hem de manevi anlamda birçok getirisi olacak.

Falda çıkan ördek figürü ne anlama gelir?

Falda çıkan ördek figürü ne anlama gelir?

Daha önce hiç ördek sendromunu duymuş muydunuz? Ördek sendromu, kişinin '-mış' gibi yaptığı durumlar için kullanılır. Bu durum ördeklerin yüzme stiliyle alakalıdır. Ördekler su yüzeyinde adeta kayar gibi görünseler de aslında suyun altında ayaklarıyla büyük bir çaba sarf etmektedirler. Yani, falında ördek çıkan kişi de dışarıdan çok sakin görünse de içinde fırtınalar kopuyor olabilir. Bu durum ne kadar sağlıklıdır bilinmez tabii. Yine de bu durumu uzatmamakta, her şeyi kendi başınıza halletmeye çalışmamakta fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda ördek yavrusu görmek ne anlama gelir?

Falda ördek yavrusu görmek ne anlama gelir?

Ördek yavruları genellikle birlikte hareket ederler. Ördeklerin geldiği yere ise bolluk ve bereket gelir. Eğer falınızda birden çok ördek yavrusu varsa bu durum, sizin bolluk içerisinde yüzeceğiniz anlamına gelir. Bu bolluktan etrafınızdaki kişilerin de yararlanacağı, bereketinin artacağına işaret eder. Falında ördek yavrusu gören kişiler genelde huzurlu ve sakin bir gelecekle müjdelenirler.

Falda ördek gagası görmek ne demektir?

Falda ördek gagası görmek ne demektir?

Kahve falında ördek gagası görmek genelde aşka yorumlanır. Son zamanlarda birisinin aklından çıkmadığınız anlamına gelir. Bu kişi size yakın zamanda duygularını ifade edebilir. Ancak bu dönemde sizde bir kararsızlık görülebilir. Henüz eski sevgilinizi unutamadığınızı hissediyor olabilirsiniz. Ancak falınızda çıkan ördek, geçmişi geçmişte bırakıp geleceğe odaklanmanızı söyler. Bu kişinin sizin için oldukça hayırlı bir kısmet olacağına işaret eder. 

Eğer devam eden bir ilişkiniz varsa bu ilişki evlilik yolunda ilerleyebilir. Bu noktada karşınızdaki kişi ciddi adımlar atabilir, sizi ailesiyle tanıştırabilir. Endişeye hiç gerek yok çünkü ailesi sizi çok sevecek ve siz de onları çok seveceksiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın