Görüş Bildir
Haberler
Faiz İndirimini Merkez Bankası'ndan Önce Bakan Nebati'nin Kardeşi Açıkladı! Faizler Düşecek mi?

Faiz İndirimini Merkez Bankası'ndan Önce Bakan Nebati'nin Kardeşi Açıkladı! Faizler Düşecek mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi olan iş insanı Seydullah Nebati Merkez Bankası'nın yarın saat 14'te açıklaması gereken faiz kararını bir gün önceden duyurdu. Nebati 1 puanlık faiz indirimini açıklayınca Dolar yeni bir rekora koştu. Peki, Seydullah Nebati neler söyledi, faizler düşecek mi? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi iş insanı Seydullah Nebati, 'Yarınki Merkez Bankası toplantısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Merkez Bankası'nın bence pas geçmesi lazım. Ama kanaatimce bir puan falan gibi bir indirim yapacaktır' yorumunda bulundu.

Bir Puanlık İndirim...

Bir Puanlık İndirim...

B&G Yönetim Kurulu Başkanı Seydullah Nebati yeni ekonomi modeli ve faiz ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bloomberg HT'den Burak Karagöz'e konuşan Seydullah Nebati, Merkez Bankası'nın yarınki toplantıyı pas geçmesi gerektiğini, bununla birlikte kanaatinin bir puanlık indirim olduğunu söyledi.

Seydullah Nebati Şunları Söyledi:

Seydullah Nebati Şunları Söyledi:
  • Küçük bir aralığımız kaldı demişti. Zaten enflasyonun altında bir reel faizle ilerliyoruz. Kaldı ki piyasada faizler inmedi. Sadece kısa vadeli faizler indi.

Seydullah Nebati yeni ekonomi modeline ilişkin ise şu ifadeleri kullandı: 

  • Diyecek fazla bir şey bulamıyorum. Biz de yeni yeni tanıyoruz, anlıyoruz. Ben hükümete güveniyorum. Ellerinde bu kadar veri seti varken, Türkiye'nin bütün kurumlarından bilgi alırken ben hatalı bir program izleyeceklerine inanmıyorum. Ama anladığım kadarıyla kısa vadede zor olacak. Her zaman iyimser olmak zorundayız.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

sözde müslümanlar haram yemesin diye insanları açlığa sürükleyip daha büyük günaha giriyorlar. olsun. padişahım çok yaşa.