Görüş Bildir
Haberler
Fahrettin Altun 'Dış Mihraklar' Dedi, Sosyal Medyada Erdoğan'ın Eski Videosu Gündem Oldu

etiket Fahrettin Altun 'Dış Mihraklar' Dedi, Sosyal Medyada Erdoğan'ın Eski Videosu Gündem Oldu

Döviz Türk Lirası karşısında rekor seviyelere ulaşırken, İletişim Başkanı Fahrettin Altun 'Türkiye'nin yükselişinin dış mihraklar tarafından engellenmeye çalışıldığını' söyledi. Altun'un bu yorumunun üzerine sosyal medyada Erdoğan'ın önceki yıllarda yaptığı bir konuşma hatırlatıldı. Erdoğan o konuşmasında karşılaşılan olumsuz durumlarda 'dış mihraklar' söylemine sığınılmasını doğru bulmadığını anlatmıştı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Lirası'nın döviz karşısındaki rekor düzeydeki değer kaybı ekonomi yönetimine eleştirileri artırdı. Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve Hazine Maliye Bakanı Berat Albayrak'a istifa çağrıları gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı değerlendirmede Bakan Albayrak'a sahip çıktı. Erdoğan Türkiye ekonomisinin tırmanışta olduğunu ve dünden daha güçlü olduğunu belirterek 'Dünyada şu anda ekonomik gelişmeleri gözden geçirecek olursanız, ABD olmak üzere Rusya, Avrupa bütün buralarda ekonomide korona virüsü seyrinden sonra çok ciddi zikzakların olduğunu görürsünüz, burada tüm samimiyetimle içerideki düşmanları zaten gündeme getirmek istemiyorum, bize zaten dışarıdakiler yetiyor dedi.

"Türkiye'nin yükselişi dış mihraklar tarafından engellenmek isteniyor"

"Türkiye'nin yükselişi dış mihraklar tarafından engellenmek isteniyor"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Twitter hesabından ekonomi üzerine değerlendirmede bulundu. Altun açıklamasında 'dış güçlere' atıfta bulunarak Türkiye ekonomisinin ilerlemesinin engellenmeye çalışıldığını söyledi. Altun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, liderliğinde son 18 yılda büyük bir şahlanış dönemine giren Türkiye'nin yükselişi, dış mihrakların ve küresel sömürü düzeni baronlarının kirli oyunlarıyla inkıtaya uğratılmak istenmektedir. Son dönemde, kur oyunları üzerinden doğrudan ekonomimizi hedef alan saldırıların kimler tarafından organize edildiği çok iyi bilinmektedir. Türkiye, salgın sürecinde yürütmüş olduğu başarılı sağlık ve ekonomi sistemiyle tüm dünyaya örnek olmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülkemizin ekonomik yükselişi ve Akdeniz'in barış diyarı olabilmesi için kararlılıkla savunduğu tezleri, yıllarca sömürü çarkını işleten kan emici odakların oyunlarını boşa düşürmüştür. Milli ve bağımsız ekonomi için attığımız her adım, küresel sömürü çetelerini Türkiye'ye karşı üstü örtülü kirli bir operasyona zorlamıştır. Başarılı ekonomi yönetimi ve güçlü liderlik ile tüm oyunları bozacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.'

"Dış güçler söylemine inanmıyorum"

Altun'un 'Dış güçler' yorumu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmiş yıllardaki bir konuşmasını hatırlattı. Erdoğan katıldığı bir televizyon programında 'dış güçler' söylemine katılmadığını şöyle anlatmıştı: 

'Bizde bir adet var, başımıza bir şey geldiği zaman ‘dış güçler, yabancılar’ deriz. Bu doğru da olabilir ancak ben buna katılamıyorum. Eğer sizin bünyeniz sağlamsa bünyede olan virüs hiçbir zaman sizin o bünyenize zarar veremez.'

Fahrettin Altun'un "dış güçler" söylemine sosyal medyadan eleştiriler geldi 👇

Fahrettin Altun'un "dış güçler" söylemine sosyal medyadan eleştiriler geldi 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
459
135
74
22
15
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Benimde dört maaşım olsa bende duş mihriklarla duşa girerdim. Yine seçmenlerinin zekasına inmişler bu kadarda ötekileştirmek olmaz ya ayıptır. Madem süperiz ... Devamını Gör

Beyza

Erdoğan'ın eski konuşmalarını zaten sabah akşam verseler adam kendi kendine muhalafet yapmış olur.

Resho

Tam olarak bu dış güçler neresi oluyor? Beştepe civarına yakın mı?

Pasif Kullanıcı

ahahahaha :D