Görüş Bildir
Haberler
EYT Çıkacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Yasasında Son Durum Ne?

EYT Çıkacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Yasasında Son Durum Ne?

EYT’liler, yeni yasa ile ilgili son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar, son günlerde çok daha fazla dile getirilmeye başlanan EYT yasası ile ilgili son durumu öğrenmek istiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dün yaptığı açıklama ile EYT’deki son durum hakkında bilgi verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EYT yasası çıktı mı?’ ve ‘EYT son dakika’ aramaları yapılıyor. Sigorta başlangıcı 9 Eylül 1999 tarihinden önce olanlar EYT’li (emeklilikte yaşa takılan) sayılıyor. Milyonlarca insanı ilgilendiren EYT yasası ile ilgili yetkililerden yapılan son acıkmalar haberimizde…

EYT Yasası Çıktı mı?

EYT Yasası Çıktı mı?

Bakan Bilgin, dün yaptığı açıklamalarla asgari ücret ara zammı, 3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

3600 ek gösterge meselesini çözümünü bu ayın sonu itibarıyla tamamlamış olacağız. Bitti zaten, son düzenlemeleri yapacağız. Sözleşmeli personel meselesi EYT meselesi var. Bunların hepsi dosya dosya önümüzde. Adım adım dosyaları açıyoruz, çözüme ulaştığımız anda da kamuoyuyla paylaşıyoruz. Emekçilerimizi, çalışanlarımız endişe etmesinler. Bizim görevimiz onları enflasyon karşısında korumak.”

Bakanlık kaynakları, EYT yasası ile ilgili çalışmaların önümüzde yıl içerisinde tamamlanacağı bilgisini veriyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın