Görüş Bildir
Haberler
Doğum Saatine ve Tarihine Göre Evleneceğin Kişiyle Nerede Tanışacaksın Söylüyoruz!

Doğum Saatine ve Tarihine Göre Evleneceğin Kişiyle Nerede Tanışacaksın Söylüyoruz!

miray soysal
08.06.2022 - 13:02

Evleneceğin kişiyle nerede tanışacağını merak ediyor musun?

O zaman, Haydi Testee!👰🤵💗

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Burcunu sorsak.

4. Hangi saatte doğduğunu söyle bakalım.

5. Pekii, Hangi gün doğdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak, doğduğun günü soralım?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tesadüf eseri tanışma!

Evet, sen hayatının aşkıyla tesadüf eseri buluşacaksın. Yüksek ihtimalle eşini sen bulacak ve uzun bir zaman onu ilişkiye ikna etmeye çalışacaksın. İş yerinde ya da arkadaş ortamında tanışma ihtimaliniz de kuvvetli ama sen evleneceğin kişiyi hiç beklemediğin anda tesadüfü bir şekilde bulacaksın. Başlarda bu ilişki için senin daha fazla istekli olduğun bir durum oluşacak fakat sonra bu durum eşitlenecek ve tutku dolu bir birliktelik yaşanacak!

Sosyal medya!

Sen evleneceğin kişiyle sosyal medyada tanışacaksın. Hiç ummadığın bir anda bir takip isteğiyle başlayacak her şey. Zaten bu işler hiç anlamadığın bir anda oluyor kuzum 😋 Başlarda onu pek beğenmeyebilir ya da güvenmeyebilirsin ama zamanla tüm bu olumsuz duygular çok güçlü güzel hislere dönüşecek. Bir post beğenisiyle başlayan, mutlu sonla biten bir hikayeniz olacak!

Arkadaş ortamı!

Sen evleneceğin kişiyle dostların vasıtasıyla tanışacaksın. Arkadaşlarınla girdiğin bir kafe, eğlence mekanı, hobilerin içi gittiğin bir kurs ya da üniversite gibi kalabalık bir yerde olabilir. Ortak bir tanıdığınız olduğu için çabuk kaynaşacak, birbirinize fazlasıyla güveneceksiniz. Neyin nasıl olduğunu anlamadan kendinizi güçlü bir çekim içinde bulacaksınız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
33
32
25
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sosyal Medya! hiç inanmam internete. Sen evleneceğin kişiyle sosyal medyada tanışacaksın. Hiç ummadığın bir anda bir takip isteğiyle başlayacak her şey. Zate... Devamını Gör

Abrek Kafkas

sosyal medya ( onedio ) :P:D bekliyorum haydii. :)

joannemillais

sosyal medya mı Allah korusun