Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Güçsüzsün?

Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Güçsüzsün?

Hayatımızdaki her deneyimimiz bizim karakterimizi oluşturur. Güçlü veya güçsüz bir karaktere sahip olmamızı da yaşadıklarımız sağlar. Sen ne kadar güçsüzsün?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım kolay ağlar mısın?

2. İmkansız bir şeyin peşinden gider misin?

3. Çabuk pes eden biri misin?

4. Birinin karşında ağlıyor olması seni kötü hissettir mi?

5. Olumsuz bir şey yaşadığında uzun süre onu düşünür müsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini değiştirmek istiyor musun?

7. Daha önce aynı hatayı birden fazla kez yaptın mı?

8. Etrafındaki herkesi mutlu etmek için çabalar mısın?

9. Yalnız kalmaktan korkar mısın?

10. Son olarak sabırsız biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen güçsüz bir karaktere sahipsin!

Sen güçsüz birisin. Sen naif ve kırılgansın. Bir şeyle mücadele etmek senin için zor ve neredeyse imkansız. Olmayan şeylerin peşinden gitmez kendine farklı yollar ararsın. Hayatında yaşadığın her şey senin için çok önemlidir. Bu nedenle yaşadıklarını anlık olarak unutmazsın. Uzun süre senin içinde ve aklında yer edinirler. Bir olayı atlatmak senin için oldukça zor. Genellikle geçmişe takılı kalmış birsin. Ne o günlerdeki güzel anıları ne de kötü anıları unutabiliyorsun. Her şey senin için değerli olduğundan geçmişle aranda çok büyük bir bağ bulunuyor. Bu bağ da aslında seni güçsüz yapıyor. Çünkü kendi yoluna ve önüne bakamıyorsun. Kolay vazgeçen biri olarak bir şeye odaklı kalmak senin için zor. Kendini tek ve çaresiz hissettiğin her an içini bir korku kaplıyor. Bu korku ile hayatında büyük bir mücadele veriyorsun. Çünkü içindeki bu korku aynı zamanda senin önünde de engel oluyor. Sen güçsüz birisin çünkü çabuk yıkılabiliyorsun. İnsanların söyledikleri sözler senin için büyük anlamlar ifade ediyor. Durum böyleyken ne kadar 'Umurumda değil' desen de aslında o şeyler senin çok fazla umurunda oluyor. sen güçsüzsün çünkü duygularına her zaman yenik düşüyorsun.

Sen güçsüz değil, güçlü birisin!

Sen güçlü birisin. Sen hiçbir olumsuzluğa kendini kaptırmaz ve hayatında yolunda gitmeyen şeyler için kendini suçlamazsın. Bir şey olmadı diye o şeyden vazgeçecek biri değilsin. Zorlamayı seven birisin. Hayatında hep imkansızın peşinde koşmuşsun ama vaktini de boşa harcamamışsın. Yani imkansızı oldurmak için uğraşmışsın çoğunda da başarılı olmuşsun. Hayatında her gün karşına çıkan şeylere kucak açabilen birisin. Değişimden ve değişmekten korkmazsın. Çünkü değişim sana hep yeni bir şeyler katmıştır. Bu yeni şeyler de senin gelişmeni sağlamıştır. Hayatta birileri için değil kendin için bir şeyleri yapıyorsun. Başkalarının mutluluğunu önemsesen de hiçbiri senin mutluluğunun önüne geçemiyor. Risk alabilirsin ama bunu önceden planlamışsındır. Körü körüne bir risk almaz sonunu tahmin edebilir şeylerin peşinden gidersin. Geçmişle hiçbir bağlantın yok. O zamanlarda olan her şeyi o günlerde bırakmışsın. Bu nedenle hayatında her zaman önüne bakan birisin. Sen güçsüz biri olamazsın çünkü sen güce aşıksın. Sürekli bir şeyler için çabalıyor ve sürekli bir yenilik arıyorsun. Sen güçsüz değilsin çünkü duygularını ve her zaman zayıf noktalarını gizleyen birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
79
36
24
17
16
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın