Görüş Bildir
Haberler
Senin Hayatın Ne Kadar Zor?

Senin Hayatın Ne Kadar Zor?

Yaşadığımız her şey bize deneyim olur. Kimi ders almamızı sağlar kimi risk almamızı kimi ise değer bilmemizi... Peki senin hayatın ne kadar zor?

Hazırsan;

Haydii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım sen hayatından memnun musun?

4. Peki şu an hayatında özlediği şey ne?

5. Sen bir gün her şeyin düzeleceğine inanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu mevsimlerden hangisi sana kendini kötü hissettiriyor?

7. Bundan 8 yıl önce tanıştığın biri hala hayatında mı?

8. Son olarak senin için hayatın zorluğu nedir?

Senin hayatın seçimlerinin nedeniyle zor!

Sen hayatın aldığın kararlar nedeniyle zor. Sen karar almakta zorlanan birisin ve bir karar almak zorunda olduğun her an içini bir korku kaplıyor. Çünkü aldığın kararların sonuçlarının kötü olması ihtimali seni korkutuyor. Duygularına çok fazla güvenen birisin. Bu nedenle de her adımını duygularına göre atıyorsun. Duygularınla aldığın her karardan pişman olmayacağını sanıyorsun ama genellikle pişman oluyorsun. Senin hayatın zorsa insanlar için aldığın kararlardan ve onların mutluluğu için yaptığın şeylerden dolayı zor. Sen mantıklı düşünmeye başladığın an her şeyin daha kolay olduğunu göreceksin. Kendi hayatını kendin zorlaştırıyorsun. Kolay yolu değil genellikle zor olanı seçiyorsun. Yaptığın hataları düşündüğünde sürekli sonu farklı olabilirdi diye düşünüyorsun ama bunun artık imkansız olduğunun da farkındasın. Senin hayatın zor çünkü aldığın kararların altı dolu değil. Kime güvensen seni yarı yolda bırakıyor ve o güvenle hareket ettiğin her işin sonu seni zorluyor. Senin hayatının bu kadar zor olması aslında güven duygunun fazlalığından ve duygularını çok fazla ön planda tutmandan kaynaklanıyor.

Sen hayatına giren insanlar nedeniyle zorlanıyorsun!

Senin hayatın, hayatına giren insanlar nedeniyle zor. Kim hayatına girdiyse seni yormuş ve hayatını kolaylaştırmak yerine zorlaştırmış. Sen herkese sevgiyle yaklaşan birisin. Hayatında herkese yer var ama o insanlar bunu ne kadar hak ediyor emin değilsin. Çünkü seni değiştirmeye çalışan, senin isteklerin yerine kendi isteklerini öncelik alan, senin mutlu olduğun şeyleri görmezden gelen çok fazla kişi var hayatında. Bu kişilerden uzaklaşmadıkça da hayatında pek bir şey düzene girecek gibi değil. Sen insanlara çok fazla umut bağlıyorsun. Onları hayatının odağı haline getiriyor ve bir süre sonra onların isteklerine göre yaşamaya başlıyorsun. Bu da senin hayatının zorlaştırıyor. Çünkü o insanlar hayatından çıktığında kendini hem boşlukta hem de anlamsız hissediyorsun. Onlar için bir şeyler yapmaya çalışırken bir an da amacını kaybediyorsun. Sen hayatını, hayatına aldığın insanlar nedeniyle zorlaştırıyorsun. Onların sana davranış biçimlerini anlayışla karşılıyor ve sesini çıkartmak yerine kendi fedakarlığını göstererek, kendi hayatında onlara büyük bir yer açıyorsun. Senin hayatın, hayatındaki insanlar nedeniyle zor.

Sen hayatın için çabalamadığın için zorlanıyorsun!

Sen hayatın için çabalamadığın için zorlanıyorsun. Sen bir şeyleri akışına bırakmışsın ve kendi halinde ilerlemesini istiyorsun ama hayatta her şeyi akışına bırakırsan istemediğin şeylerle karşılaşabilirsin. Bazen bir şeyleri ittirmek ve bir şeyleri zorlamak gerekebilir. Sen amaçlarını, hayallerini bir kenara bırakmışsın. Kendi kendine isteklerinin yerine gelmesini istiyorsun ama bu şekilde çok zor. Sen hayatını kontrole demediğin için zorlanıyorsun. Bir yere yuvarlanıyorsun ama o yer istediğin yer değil. Belki hayat şartları belki artık çabalamaktan yorulmak bilemiyorum ama sen her şeyi boşvermişsin. Bu evreden kurtulmak senin için zor. Hayatını kolaylaştıracak şeyler biraz hayal ve biraz da hırstan geçiyor. Belki bu yolculukta sana eşlik edecek dostlara ihtiyacın var. Sen hayallerine ilerlerken bazı insanların seni desteklemesi seni daha güçlü hissettirebilir. Ya tek başına bir şeylerin üstesinden gelmeye çalışıyor ya da hiçbir şey için mücadele etmiyorsun. Bu da senin alsın da zorlanmana neden oluyor. Sen bir şeylerin yönünü değiştirebilirsin ama bunun için biraz gayret etmen gerekiyor.

Senin hayatın sadece bu sıralar biraz zor!

Senin hayatın sadece bu sıralar biraz zor. Sen dönemsel olarak zorlandığın bir süreçten geçiyorsun. Bunalmışlık biraz bitkinlik biraz yorgunluk... her şeyin üst üste gelmesi ve senin nereye gideceğini bilememen senin hayatını zorlaştırıyor. Önünde büyük hayallerin, isteklerin duruyor, onlar için harekete geçmen gerektiğini biliyorsun ama nasıl yapacağını bilmiyorsun. Bir yerden başladığında aslında devamının geleceğini de göreceksin. İçin umut dolu, bir şeylerin düzeleceğinden eminsin ama ne zaman olacağını bilmiyorsun. Bu bilinmezlik belki de senin hayatını zorlaştıran en büyük şey. Senin hayatın sadece bu süreçte biraz zora girmiş. Karşına fırsatların çıkmadığı bir dönemdesin. Bazı kararlar alman gerekiyor ama bu kararların senin hayatında nasıl etkileri olacağını bilmiyorsun. Ne kadar zorlansan da her zaman bir çıkış yolu bulacağını biliyorsun. Senin hayatını kolaylaştıracak şey biraz karar vermekten ve biraz da kendin için iyi olan adımı atmaktan geçiyor. Sen bir şeye başlarsan devamını getirebilecek birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
39
34
26
16
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sen hayatına giren insanlar nedeniyle zorlanıyorsun!

Selam Özbakan

benim hayatım parasızlıktan zor başka bir şey değil

Gizem Yenikler

Senin hayatın seçimlerinin nedeniyle zor!