Görüş Bildir
Haberler
Evde Spor ile Forma Gireceklere Müjde! Hızlı Kilo Vermek İçin Etkili 8 Egzersiz Hareketi

Evde Spor ile Forma Gireceklere Müjde! Hızlı Kilo Vermek İçin Etkili 8 Egzersiz Hareketi

Rana Şen
12.03.2021 - 07:00

Spor salonları kapalıyken, havalar soğukken en güzeli evden forma girmek! Vücudun farklı yerlerini dengeli olarak çalıştırmak için harika egzersiz hareketlerine bir göz atın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Run in Place!

Bu tarz fonksiyonel hareketler bütün kaslarınızı devreye sokar ve kas eşitsizliğinizi giderir. Zayıf bölgelerinizi size hissettirmeden kuvvetlendirir.

2. Scissor Skier!

Bu hareket kasları güçlendiren, aerobik kondisyonu artıran ve gevşemeyi destekleyen harika bir tam vücut egzersizidir. Bu egzersiz kas dayanıklılığını artırmaya, vücudun metabolik hızını artırmaya ve kilo vermeye yardımcı olur.

3. Basketball Shots

Bu egzersiz aerobik kondisyonu geliştiren, güç oluşturan ve koordinasyonu artıran yüksek etkili, tam vücut egzersizidir. Bu hareket bacakları, göbeği, kalça kaslarını ve omuzları hedef alır. Metabolizmayı ve dayanıklılığı artırır.

4. In And Out Jacks

Kas dayanıklılığını artıran, aerobik kondisyonu artıran ve vücudun metabolik hızını artıran harika bir kardiyo hareketidir. Bu egzersiz aynı zamanda vücudun alt kısmına açı verir ve kalçaları, basenleri, ve bacakları şekillendirmeye yardımcı olur.

5. Sumo Side Bends

Kalçalarınızı, iç uyluklarınızı ve güçlendirir. Bu egzersiz tüm yan karın duvarını sıkılaştırır, alt vücudunuzu ve duruşunuzu, esnekliğinizi destekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lateral Step Pull

Çapraza atılan adımlar, kalp atış hızınızı yükselten, kasları ve jiyontları ısıtan bunun yanında metabolizmayı hızlandıran bir kardiyo hareketidir. Bu egzersiz tüm kas gruplarını harekete geçirir, kas dayanıklılığını artırır.

7. Heel Touchers

Egzersiz rutininize alternatif, yatar vaziyette topuklarınıza dokunmak yan karın kaslarınızı hedeflemeye yardımcı olur. Bu kasları güçlendirmek, yan karın duvarının etkin bir şekilde sıkılaşmasına yardımcı olur.

8. Bicycle Crunch

alvond.com

Bu crunch hareketi belinizi inceltir, dengenizi ve esnekliğinizi artırır. Bu egzersiz, karın kaslarınızı ve alt karnınızı çalıştırır. Vücudunuzun sürekli hareket etmesini sağladığı için kalp atış hızınızı artırır ve daha fazla kalori yakar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
23
6
5
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın