Görüş Bildir
Haberler
Evde Durmak Zorunda Değilsiniz! Çocuklu Aileler İçin Tatil Alternatifleri

Evde Durmak Zorunda Değilsiniz! Çocuklu Aileler İçin Tatil Alternatifleri

30.01.2023 - 11:03

Evde durmak zorunda değilsiniz! Çocuklu aileler için tatil alternatiflerini listeledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemer!

Kemer!

Antalya'nın nispeten daha sakin tatil mekanları arasında bulunan Kemer, çocuklu ailelerin de sıklıkla ziyaret ettiği yerlerden biri. Oldukça dingin bir yer olan Kemer'de bulunan antik kentler ve Caretta Caretta'ların yüzdüğü denizler çocuklarınızın ilgisini çekebilir.

Ayvalık

Ayvalık

Ayvalık, çoğunluk tarafından yaşı ilerlemiş insanların kafa dinlemek için tatile çıktığı bir yer olarak bilinse de çocuklu aileler için de ideal bir konum. Eğer tatilinizde siz ve aileniz için sakinlik ve dinginlik arıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Ancak yılın belli zamanlarında oldukça kalabalık olabileceğini de unutmayın.

Edremit!

Edremit!

Edremit de tıpkı Ayvalık gibi sakinlik arayanlar için ideal bir konum. Diğer yerlere göre nispeten serin sularıyla bilinen Edremit, İstanbul'a yakın olması nedeniyle de sıklıkla tercih ediliyor.

Kartepe!

Kartepe!

Kocaeli'nde bulunan Kartepe, İstanbul'da yaşayan ve buraya yakın bir yerde kar tatili yapmak isteyen ailelerin tercih edebileceği bir yer.

Kadırga Koyu!

Kadırga Koyu!

Uzun sahil şeridiyle ve yediden yetmişe her yaştan tatilciye sunduğu geniş olanaklarla dikkat çeken Kadırga Koyu, sakin ve temiz bir tatil arayanlar için ideal. Kadırga, özellikle sahillerinin temizliği ve tatilinize bir kültür gezisi niteliği de kazandıracak olan antik kentleri ile biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir kaplıcaları!

İzmir kaplıcaları!

İzmir'de bulunan sayısız kaplıcadan birini tercih ederek keyifli bir tatil yapabilirsiniz! Şifa veren kaplıcalar sayesinde çocuklarınız ile birlikte yapacağınız tatilde sağlığınıza faydalı ve keyifli bir aktivitede bulunabilirsiniz.

Saklıkent!

Saklıkent!
www.redbull.com

Antalya'da bulunan Saklıkent, şehrin geri kalanından beklenmeyecek derecede tatmin edici bir kayak merkezi. Şehrin merkezine 50 kilometre uzakta bulunan, Beydağları üzerine kurulu olan Saklıkent'te unutulmaz bir kış tatili yapabilirsiniz.

Yanıklar!

Yanıklar!

Son olarak, Fethiye'de bulunan Yanıklar Köyü de kendiniz ve çocuklarınız için sakin bir tatil istiyorsanız uğrayabileceğiniz yerlerden biri. Yanıklar, özellikle muhteşem doğasının sunduğu tarım ürünleri ile dikkat çekiyor. Dalından kopardığınız sebze ve meyveleri gönül rahatlığıyla yiyebilir, çocuğunuza da yedirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın