Görüş Bildir
Haberler
69? Evde Denemeyiniz: Anatomik Açıdan İmkansız 17 Seks Pozisyonu

etiket 69? Evde Denemeyiniz: Anatomik Açıdan İmkansız 17 Seks Pozisyonu

gönül gönlüşen
19.12.2015 - 23:14 Son Güncelleme: 21.08.2017 - 13:37

Birbirinden ilginç sex(seks) pozisyonlarını sizler için bir araya getirdim. Arasında seks hayatı düzenli olarak devam edenlerin muhakkak bildiği pozisyonlar da vardır. 

69 pozisyonu, makas pozisyonu ve birbirinden ilginç pozisyonları gelin hep beraber inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Baş Döndürme

1. Baş Döndürme

Başımı döndürüyorsun hayatım derken bunu kast etmemiştik. Yer çekimi kurallarına karşı gelen bir pozisyon. Partnerinizin elinden kayarsanız vay halinize!

2. Londra Köprüsü

2. Londra Köprüsü

Bunun şarkısı da var. Fergie adlı seksi şarkıcı 'neden seni her gördüğümde Londra Köprüsü gibi yıkılıyorum' diye soruyordu şarkıda. Böyle bir şeyden mi bahsediyordu bilmiyoruz. Jimnastik dersinde öğretmenlerimiz köprü kurdururdu bize eskiden. Böyle kullanılacağını hayal etmemişlerdir tabii.

3. Aşk Üçgeni

3. Aşk Üçgeni

Aşk üçgeni diyince üçlü ilişkilerden bahsediliyor sanıyoruz. Bir de böylesi varmış. İmkansız olmasa da çok zor bir pozisyon. Adamın beli tutulur, kadının da esnemekten bacağı acır sanırız.

4. El Arabası

4. El Arabası

El arabası pozisyonunun çeşitli şekilleri var. Bazısı daha uygulanabilir şeyler. Ancak burada gördüğümüz en şekli ters. Ters derken kadıncağızı böyle ters tutarsanız bir süre sonra beynine kan yürür sonra mazallah bir sakatlık çıkar.

5. Ben Duvara Bakıcam Sen Kendin Takıl

5. Ben Duvara Bakıcam Sen Kendin Takıl

Burada ne yapılmaya çalışılıyor anlamadım. Bir çeşit 69 pozisyonu olsa gerek. 69 zaten çok dikkat dağıtıcı bir şeyken bir de böyle denemek epey sıkıntılı. İnsan olaydan kopar, ben neredeyim, ne yapıyorum diye kendini sorgular.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çekiştirme Kız!

6. Çekiştirme Kız!

Birbirlerini çekiştirir gibiler. Ama bir yere varacak gibi görünmüyorlar. Esneklik gerektirir, esnek değilseniz ayağa kalkınca dizlerinizin kitlenmiş olduğu gerçeğiyle karşılaşabilirsiniz.

7. Presleme

7. Presleme

Bir kriko gibi, bir pres makinası gibi hareket etmek isteyen maceracı çiftlere özel pozisyon. Kadın üstten bastırınca adam da baskılanmış oluyor. Bacak omza keyfini rolleri değişerek yaşamak isteyenler için bire bir.

8. Balerinim, piremsesim

8. Balerinim, piremsesim

Kadın balerin ya da jimnastikçiyse gayet güzel pozisyon. Zarafet kokuyor bu gerçek. Dans etmeye başlayacak gibi bir halleri de var. Ancak bacak kaslarını kopartmak için de çok uygun hareketler bunlar. Dikkat etmekte fayda var.

9. Makas Atmak

9. Makas Atmak

Kadınını bir makas gibi kullanmaya var mısın genç adam? Seks yaparken evdeki kesme biçme işlerini de aradan çıkaralım diye mi düşündüler acaba? Kadın tüy gibiyse uygulanabilir aslında. Ancak çok güçlü kol kasları gerektirdiği kesin. Gülleci bir eşiniz varsa deneyin bizce.

10. Tepetaklak

10. Tepetaklak

Dünyayı başına yıkarım, tepetaklak olursun sevgilim diyenlerin pozisyonu. Terlemeniz durumunda kadının bacaklarını sıkı kavrayamayabilirsiniz ve sonra küt! Baş bölgesine alınacak bu şekil bir darbe partnerinizn sizi cinsel ilişki sonrasında hatırlayamamasına sebep olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ters Künde

11. Ters Künde

Güreş ata sporumuz malum. Rakibi kündeye getirircesine sevişecek kadar öfkeli olmanızın hiç alemi yok. Diyelim ki kavga sonrası kızgın seks yapıyorsunuz. Görselde de belirtildiği gibi ufacık bir sorun belirecek. Onu nasıl aşacaksınız merak ettik doğrusu.

12. Dur Tuttum!

12. Dur Tuttum!

Gerçekten de fantastik bir çiftsiniz, tebrikler. Ayakta sevişmek cesaret isteyen bir iş. Boy, pos ve güç gerektiriyor. Diyelim ayakta durabilmeyi başardınız. Peki kadının karnını bu şekilde tutarken ayarını kaçırırsanız olacaklardan sorumlu hanginiz olacak hiç düşündünüz mü?

13. Kırıcan mı Belimi!

13. Kırıcan mı Belimi!

Kadının belini kırarsınız ya napıyorsunuz! Ayşe Hatun Önal zamanında bunu şarkı yaparak genç nesilleri uyarmaya çalışmıştı. Mankenlikten gelme diye ciddiye almadınız kadını. Oysa ne kadar haklı. Geri dönüşü olmayan sakatlıklar yaşanabilir bu pozisyon sonrasında.

14. Sporu Seviyoruz

14. Sporu Seviyoruz

Yüz ifadelerinden de anlaşılabileceği gibi güldürmeceli bir pozisyon. Yatakta sempatik olmak için bu kadarına hiç gerek yok, güzel sözler de iş görür. Elleri de şekil olsun diye açmışlar ama bu denge kaybına ve kafa travmasına sebep olacaktır. Allah esirgesin.

15. Kovboyculuk Oynayalım mı?

15. Kovboyculuk Oynayalım mı?

Bu pozisyonun adına 'Deh!' de diyebilirdik, ayıp olmasın istedik. Bu gerçekten imkanz. Nedeni ortada, illa açıklatmayın. Kadın üstte olmalıydı, böylesi başka tatlar peşinde koşanların işi, siz bulaşmayın bence.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Başımın Tacısın

16. Başımın Tacısın

Kadını yücelten bir pozisyon. Oral seks için kullanılması uygun görünüyor. Ancak bunu yapacak babayiğit erkek bulmak zor. Hem kadını bu şekilde kaldırmak hem de oral seks yapmak imkansıza yakın. İnsan sallabaş olur ya, yazık adama üzüldüm.

17. Sırtını Kütleteyim mi?

17. Sırtını Kütleteyim mi?

Bu bu patenciler ne kadar meraklıymış arkadaş bu değişik pozisyonlar olayına. Görsellerde hep onlar çıkıyorlar. Bu pozisyon kız arkadaşınız belinin tutuk olduğu durumlarda sevişmekten kaçınmasını engellemek istiyorsanız çok uygun olacaktır. Kadını kendinize doğru çekerken sırtını kütletecek, oluşmuş olan kulunçların iyileşmesine de katkı sağlayacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2000
1229
422
418
412
398
389
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lazkizi53

Var ya biz çok şey kaçırıyoruz pnadalar

verita

Bazıları anatomik açıdan imkansız değil

Edip

Haha. Kimse fikir belirtmemiş. Cinselliği bastırılmış yaşamak Türk toplumunun her zaman sorunu oldu. Arkasında bir sürü korku barındırdığı kesin. Diğer yanda... Devamını Gör