Görüş Bildir
Haberler
Ev Kuşları Buna Bayılacak! Evde Romantik Bir Atmosfer Nasıl Yaratılır?

etiket Ev Kuşları Buna Bayılacak! Evde Romantik Bir Atmosfer Nasıl Yaratılır?

Romantik bir atmosfer için sadece dışarı gitmenize gerek yok. Evde de bu romantik atmosferi yaratmanız mümkün. Gelin birlikte evi romantik bir alana dönüştürmek için neler yapabileceğinize bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Romantik bir ortam deyince akla hemen mumlar geliyor. Evde romantik bir atmosfer istiyorsanız mutlaka mumları kullanmalısınız.

Mum yanında loş ışıklar da romantik bir ortam için kullanılabilir. Renkli lambalar kullanarak hem eğlenceli hem romantik bir ortam oluşturabilirsiniz.

2. Romantik ortam yaratırken size en çok yardımcı olacak şey slow bir müzik.

Slow müzikler en sıradan ortamı bile romantik hale getirebiliyor. Partnerinizin ve sizin en çok sevdiğiniz müzikleri seçerek bir playlist oluşturabilirsiniz. Akşam boyu bu playlisti çalarak romantik atmosferinizi oluşturabilirsiniz.

3. Odanızı çiçeklerle süsleyerek daha romantik bir ortam yaratmanız mümkün.

Bu ortamı hazırlarken kurutulmuş çiçekler çok işinize yarayabilir. Kurutulmuş yerine canlı bir demet çiçeği de seçebilirsiniz. Çiçeklerle dolu bir oda çok daha romantik gözükecektir.

4. Sıradanlıktan uzak bir romantik ortam için partnerinize küçük sürprizler hazırlayabilirsiniz.

Evin belli yerlerine koyacağınız notlara sevgi cümleleri yazabilir ve ona aşkınızı ilan edebilirsiniz. Romantik bir mektup yazarak yine kendinizi ifade etmeniz mümkün. Bu jestler romantik atmosferinizin daha etkili olmasını sağlayacaktır.

5. Romantik bir akşam planladıysanız önce telefonlardan uzaklaşmanız gerek.

Bu romantik akşam boyunca yapmanız gereken telefonu kenara bırakıp sadece birbirinizi odaklanmak olmalı. Partnerinizle iletişim içinde olarak duygularınızı paylaştığınız bir akşam son derece romantik olacaktır. ❤️

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Mumlar ve ışıkları kullandıktan sonra bir diğer ihtiyacınız da kokular.

Romantik bir ortam için mumlar kadar kokular da önemli. Ortamın kokusu oldukça hafif ve rahatlatıcı kokulardan oluşmalı. Lavanta gibi hoş kokular ortamı yumuşatmaya yeter! 👃

7. Planladığınız romantik atmosfere güzel de bir yemek eklerseniz çok daha güzel olacaktır! 🥘

Partnerinize hazırladığınız böyle güzel bir ortamı bir de kendi yaptığınız yemekle daha da özel hale getirebilirsiniz. Böyle bir atmosferde isterseniz birlikte de yemek yaparak aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz.

8. Yemekler yendi, şimdi film zamanı... 🎬

Böyle romantik bir akşamı güzel romantik bir filmle sonlandırabilirsiniz. Loş ışıklar altında açacağınız romantik veya romantik komedi tarzı filmler romantik atmosferinizi tamamlayacaktır.

9. Bu ortamın rahat olmasına önem vermeniz gerek. Hem siz hem de partneriniz hazırladığınız bu romantik atmosferde rahat etmeli.

Bu romantik akşamda rahat bir koltuk, varsa şömine ve yumuşak battaniyeler çok iyi olacaktır. Rahat hissederseniz akşamınız daha iyi geçer.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın