Görüş Bildir
Haberler
Etiketin Altından Farklı Tarih Çıkıyor! Kovid-19 Hastalarına Bayat İlaç Verildiği İddiası Gündemde

etiket Etiketin Altından Farklı Tarih Çıkıyor! Kovid-19 Hastalarına Bayat İlaç Verildiği İddiası Gündemde

Sağlık Bakanlığının bazı Kovid-19 hastalarına son kullanma tarihi geçmiş ilaç verdiği iddia edildi. Pek çok vatandaş, verilen ilaçların üstündeki etiketi kaldırdığında farklı bir tarihle karşılaşınca yetkililere tepki gösterdi.

İddialara verilen yanıtta ise ilaçların tarihlerinin geçmediği, tarihlerde ara ara güncelleme işlemi yapıldığı belirtildi.

 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre filyasyon ekipleri, koronavirüse yakalanan vatandaşlara son kullanma tarihi geçmiş ilaç dağıtıyor.

Pek çok vatandaş tedavi için kullandıkları 'favipiravir' etken maddeli ilacın üzerine yapıştırılmış tarih etiketini kaldırınca kutunun üzerinde geçmiş bir tarih ile karşılaşıyor.

Duygu Arıcı adındaki Twitter kullanıcısının paylaştığı fotoğraflar. 👇

Arıcı'ya yanıt veren çok sayıda Twitter kullanıcısı, kendilerine verilen ilaçların fotoğraflarını paylaştı. 👇

👇

👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya'da iki hasta CİMER'e başvurdu

Antalya'da iki hasta CİMER'e başvurdu

Fotoğraf: Gazete Duvar

Gazete Duvar'ın aktardığına göre Antalya’da koronavirüse yakalandıktan sonra karantinaya alınan M.Ç. ve Mustafa İnan adlı iki vatandaşa da filyasyon ekibi tarafından bayat ilaçlar verildi. M.Ç.’ye verilen ilacın son kullanma tarihinin üzerinden 5 ay, Mustafa İnan’a verilenin ise üzerinden 11 gün geçmişti.

CİMER'e başvurdular

Bu durum sonrası 23 yaşındaki M.Ç. ve 24 yaşındaki Mustafa İnan, kendilerine bayat ilaç verildiği şikayetiyle Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) başvurdu.

İl sağlık müdürlüğünden yapılan açıklama için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
65
29
11
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nahit AYDOGMUS

her zaman çıkar bu haberler. daha once de söyledim yineliyorum. Miadi yaklasmasindan once firmalar bakanliga raf ömrü uzatmak icin başvurur. bakanlik gerekli... Devamını Gör

Ülkenin özellikle devlet yönetiminin her yerinden liyakat akınca, liyakatsız bir kişinin dahi işe alınmadığından emin, ülkede fahişenin parası ile memurun ... Devamını Gör

Fiears Syoke

aşı karşıtı dolmuş yorumlar

mertens

Puhahaah ulan ne aşı yaptım ne test oldum biliyorum işin ucu bombok bir yer