Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Estetik Faciası: İrlanda'dan Geldi, Ameliyatta Öldü

İstanbul'da Estetik Faciası: İrlanda'dan Geldi, Ameliyatta Öldü

İrlanda'da kuaförlük yapan ve bir dizi estetik ameliyat için İstanbul'a gelen 40 yaşındaki Kemal Güneş, Şişli'de saç ekiminin ardından girdiği yağ aldırma ameliyatında hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3 çocuk babası Kemal Güneş, iddiaya göre saç ektirme, burun estetiği ve yağ aldırma ameliyatları için İstanbul Şişli'deki bir tıp merkeziyle anlaştı.

Saç ekimini yapan, geçen cumartesi günü ise saat 16.00 sıralarında yağ aldırma ameliyatına giren Güneş ameliyat sırasında fenalaştı ve kalbi durdu.

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre ameliyat ekibinin müdahalesiyle yeniden hayata döndürülen Kemal Güneş, merkeze çağırılan bir ambulansla özel bir hastaneye götürülürken yolda kalbi yine durdu. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Güneş'in ölümü üzerine polise bilgi verildi.

Diğer estetik ameliyatları olmak istememiş ancak ikna edilmiş

Diğer estetik ameliyatları olmak istememiş ancak ikna edilmiş

Ölüm olayının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 'taksirle öldürme' suçlamasıyla soruşturma başlattı. Polis, ameliyata katıldıkları öne sürülen doktorlar A.M.U.,(38) S.C.(55) ve anestezi doktoru D.B'nin(48) de arasında bulunduğu 14 kişinin şüpheli ve tanık olarak ifadesini aldı.

İddiaya göre Kemal Güneş, saç ekiminden sonra diğer estetik ameliyatları olmak istememiş ancak tıp merkezinde ikna edilerek ameliyata sokulmuştu.

Doktor 'hastayı görmedim' dedi

Doktor 'hastayı görmedim' dedi

Güneş'e anestezi uyguladığı öne sürülen doktor D.B. emniyetteki ifadesinde, adının ameliyat listesinde yer almasına rağmen, kendisinin ameliyata girmediğini, hastayı görmediğini, o saatlerde tıp merkezinde bile olmadığını öne sürüdü.

Kemal Güneş'in vefat haberini alan ailesi İrlanda'dan İstanbul'a geldi. Güneş memleketi Tunceli'de toprağa verildi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
15
6
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

işte ülkemizde herşey ucuz diye buraya gelmenin bedeli.. git İrlanda'da ol estetiğini, en azından orada zorla ameliyata sokulmazdın... ayrıca bu tarz ciddi o... Devamını Gör

Evren küçük

Estetiğe ne gerek var ki selot hanım, insan önce kendini sevmeli sen sadece görünüşü nü değiştirebilirsin. Ama içinde ki olan senin gerçek halindir ilk halin... Devamını Gör

Putler

Gurbetçi bulmuşken iyice silkeleyelim deyip adamı öldürmüşler.

tontikke

Dolandırıcı doktor olmanın ilk şartı lüks bir yerde klinik aç ki herkes gelsin