Görüş Bildir
Haberler
Espor Dünyasının Oscarları Sahiplerini Buldu: Yılın Espor Oyunu VALORANT Oldu!

Espor Dünyasının Oscarları Sahiplerini Buldu: Yılın Espor Oyunu VALORANT Oldu!

Burak Kaya
21.11.2021 - 13:05

Espor dünyasının Oscarı olarak nitelendirebileceğimiz Esports Awards'ın bu yıl kazananları belli oldu. Yapılan ödül töreninde yılın espor oyunu olarak ise VALORANT seçildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılın espor oyunu VALORANT.

Espor dünyasındaki enlerin seçildiği Esports Awards, geçtiğimiz gece düzenlendi. Etkinlik boyunca 2021 yılındaki espor sektörünün en iyi oyuncularından en iyi yardımcı programına kadar birçok farklı dalda, insanlara ve şirketlere ödüller verildi.

Bu gecede yılın espor oyunu olarak ise 2020 yılında pandeminin başında hayatımıza giren ve büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan VALORANT seçildi. FPS türünde bir oyun olan VALORANT, 5v5 olarak oynanıyor.

En yakın rakipleri olan LoL ve CS:GO'yu geride bırakan VALORANT, çıkışının 2. senesinde yılın espor oyunu olmayı başardı.

Yılın oyuncusu s1mple!

Natus Vincere ile geçen harika bir yılı major şampiyonluğu ile sonlandıran Ukraynalı süper star s1mple, hak ettiği ödülün sahibi oldu. Yılın esporcusu seçilen Ukraynalı, yıl içerisinde gösterdiği olağanüstü performans ile birlikte bunu sonuna kadar hak etti.

1.33 gibi inanılmaz bir rating'e sahip olan oyuncu, şu an CS:GO oyuncuları arasında kesinlikle en formda oyuncu.

Yılın mobil espor oyunu: FreeFire!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mobil tarafta da ödüller dağıtıldı. Yılın espor oyunu olarak son zamanlarda dünyada oldukça popüler olan ve mobil oyuncuların keyifle oynadığı FreeFire seçildi. 

PUBG'ye benzeyen bir tarzı olan FreeFire, oyunculara sunduğu avantajlar sayesinde kendisine büyük bir oyuncu kitlesi kazandırdı.

Bu 3 kategori ile birlikte daha birçok kategoride yılın enleri seçildi. Siz de buradan yılın en iyilerine göz atabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın