Görüş Bildir
Haberler
Esnaf ile Zabıta Arasında Sopalı, Demir Sandalyeli Kavga

Esnaf ile Zabıta Arasında Sopalı, Demir Sandalyeli Kavga

R.G.
23.03.2021 - 16:04

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, minibüslerde gıda ürünü satan kişilere müdahale etmek isteyen zabıta ekipleri ile esnaf arasında kavga çıktı. Olayda, 3 zabıta memuru yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Karabağlar Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Karabağlar Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, şikayet üzerine sanayi sitesi içerisinde, minibüslerden gıda ürünü satan kişilere yönelik denetim düzenledi. Ekiplerin, minibüslerin önüne konulan tenteler, masa ve sandalyeleri aldığı sırada sanayi sitesindeki esnaf duruma müdahale etmek istedi.

Bu sırada, zabıta  ekipleri ile site esnafı arasında kavga çıktı. Sopaların ve demir sandalyelerin de kullanıldığı kavgada, 1 zabıta memuru başından yaralanırken, 1'inin burnu, 1'inin ise kolu kırıldı. Yaralanan 3 memur, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Memurların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 5 kişiyi ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
8
5
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jamiryuu

Ben buna üzülmedim sevinmedim de millet zaten geçim sıkıntısı yaşıyor üç kuruş kazanan adamın tezganına çökmeye çalışırsan olacağı bu.

Pasif Kullanıcı

Esnafı tebrik ederim bu zabıtalar ve gardiyanlar kendileri polis veya astsubay zannediyorlar kasılmaları kimsede yok

Ahmet Esat

polis veya astsubay olsa ne farkeder her ay maaşı tıkır tıkır yatan insanların, evine üç kuruş para götürmek için çabalayan çalışan insanları engellemesi kab... Devamını Gör

mel son

zabıtalar fazla mafyacilik oynuyor ve milletin hiçbirşeye tahammülü kalmadı