Görüş Bildir
Haberler
Eşleri ve Sevgilileriyle Onlar Çok Genç Yaştayken Tanışan 18 Türk Ünlü

etiket Eşleri ve Sevgilileriyle Onlar Çok Genç Yaştayken Tanışan 18 Türk Ünlü

Fulin
19.05.2019 - 10:36

Daha önce eşleri ve sevgilileriyle onlar oldukça gençken tanışan dünyaca ünlü isimlerden bahsetmiştik. O sırada kabul edilebilir bir durum olmasa da, pek çok ünlü ismin genç yaşta tanıştığı kişilerle ileride romantik ilişkiler kurduğu ortada. Bu kez yerli isimlerden bahsediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Acun Ilıcalı

1. Acun Ilıcalı

En ünlü isimle başlayalım. Acun Ilıcalı, ikinci eşi Zeynep Yılmaz'la da, üçüncü eşi Şeyma Subaşı'yla da onlar henüz 17 yaşındayken tanıştı. Aşkları daha sonra başladı elbette. Son sevgilisi olduğu iddia edilen Itır Esen de 19 yaşındaydı.

2. İbrahim Tatlıses

2. İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses ve son eşi Ayşegül Yıldız'ın tanışma hikayesi oldukça ilginç. 'Fırat' dizisinin Bodrum'daki çekimleri yapılırken o dönem lisede okuyan 16 yaşındaki Ayşegül Yıldız okul çıkışı sokak setini izlerken İbrahim Tatlıses kendisini görüp diziye katılmasını sağlamış. Dizi sonrası izini kaybettiği Ayşegül Yıldız'ı yıllar sonra bir etkinlikte görüp telefon numarasını almış ve ilişkileri başlamış.

3. Yılmaz Erdoğan

3. Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan, küçüklüğünden beri tiyatro sahnesinde olan Belçim Bilgin ile tanıştığında genç oyuncu henüz 18 yaşına girmişti. Oyunculuk eğitimi için görüştüklerinde Yılmaz Erdoğan ilk günden ona 'ileride seninle evleneceğim' demiş ve gerçekten de 2006 yılında, Belçim Bilgin 23 yaşındayken evlendiler.

4. Ozan Doğulu

4. Ozan Doğulu

Ece Yosmaoğlu ve Ozan Doğulu, arkadaş vasıtasıyla Ozan Doğulu'nun bir Bursa konserinde tanışmış. O dönem lise 2'ye giden Ece Yosmaoğlu, ekibin turnesine katılmış. Eski eşi 18 yaşına girdiği gün evlenme teklifi ettiğini anlatan Ozan Doğulu'nun bu evlilikten üç kızı oldu.

5. Yaşar

5. Yaşar

Şarkıcı, eşi Merve Oğuz'la o 17 yaşındayken bir imza gününde tanıştı. İkili yıllar içinde sık sık karşılaştı ve sonunda evlendiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kayahan

6. Kayahan

İpek Açar, ünlü sanatçının vokalistliğini yapmaya 17 yaşında başlamıştı. Yıllar içinde aralarındaki bağ aşka dönüşen çift, eleştirilere rağmen evlendi ve bu evlilik Kayahan vefat edene dek tam 22 yıl boyunca sürdü.

7. Halit Akçatepe

7. Halit Akçatepe

61 yaşındayken 22 yaşındaki Rezzan Akçatepe ile evlenmesiyle gündeme gelen usta oyuncu, eşiyle elbette daha öncesinde, 'Zamterefiş' adlı oyunun seçmeleri sırasında tanışmıştı. Bir çocuk sahibi olan çift 2009'da boşandı.

8. Ahmet Arman

8. Ahmet Arman

'Hababam Sınıfı' serisinin ünlü oyuncusu Ahmet Arman da 62 yaşındayken 23 yaşındaki Kader Kaymak ile dünyaevine girmiş ve uzun süre gündem olmuştu. Oyuncu eşi ile evlenmeden bir yıl kadar önce bir AVM'de düzenlenen 'Hababam Günleri' etkinliğinde tanıştığını aktarmıştı.

9. Memduh Ün

9. Memduh Ün

Ünlü yönetmen hayat arkadaşı Fatma Girik ile tanıştığında sanatçı o dönem ortaokul forması giyen 13 yaşında bir kızmış. Yönetmenin setine figüran olarak giden Fatma Girik'le yönetmenin ilişkisi 16 yaşındayken başlamış.

10. Mehmet Aslantuğ

10. Mehmet Aslantuğ

Mehmet Aslantuğ kendi yapım şirketini kurup iş teklifi için 1993 Türkiye Güzeli Arzum Onan'ı aradığında güzel manken 21 yaşındaydı. Aralarında 12 yaş fark olan çift iki yıl sonra evlendi ve hala Türkiye'nin örnek çiftlerinden biri olmaya devam ediyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mahsun Kırmızıgül

11. Mahsun Kırmızıgül

Eski şarkıcı, yönetmen Mahsun Kırmızıgül genç sevgilileriyle ünlü. Lise öğrencisi Bade İşçil'le olan ilişkisi, o dönem genç kızın lise mezuniyetini görüntüleyen magazin kameraları hala hafızalarda. Beren Saat'in de 20 yaşındayken ilk medyatik ilişkisi 'Aşka Sürgün' dizisinde birlikte rol aldığı Mahsun Kırmızıgül'le olmuştu.

12. Özcan Deniz

12. Özcan Deniz

Özcan Deniz'in keşfettiği ve filminde rol verdiği genç yıldız Afra Saraçoğlu'yla adı aşk dedikodularına karışmış; iki isim de bu iddiaları reddetmişti. Ünlü ismin önceki sevgilisi Buse Narcı'yla tanışması da genç kadın 18 yaşındayken gerçekleşmişti. Kısa süre sonra Feyza Aktan'la evlenen şarkıcının eşi de sevgili olduklarında 24 yaşındaydı.

13. Hakan Ural

13. Hakan Ural

İlk eşi Sibel Can'la o 18 yaşındayken evlenen Hakan Ural ikinci eşi Ezgi Can'la da 18 yaşına girdiğinde tanıştı ve üç yıl sonra nikah masasına oturdular.

14. Emrah Karaduman

14. Emrah Karaduman

1992 doğumlu prodüktör 2000 doğumlu Aleyna Tilki'yi 14 yaşındayken keşfetti. Ancak aralarında bir şeyler olduğunu Aleyna Tilki reşit olana kadar inkar ettiler. Daha sonra bir küs bir barışık ilişkileri ve aralarında aşktan öte bir durum olduğuna dair açıklamaları kafaları karıştırdı. Gerçeğin ne olduğunu yıllar sonra öğreneceğiz gibi duruyor.

15. Ali Ağaoğlu

15. Ali Ağaoğlu

Son olarak 62 yaşındayken 20 yaşındaki Duygu Su Gülpınar'la olan ilişkisiyle gündeme gelen Ali Ağaoğlu'nun daha önceki ilişkilerinde de sevgilileri genellikle 21-22 yaşlarında oluyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Mehmet Ali Erbil

16. Mehmet Ali Erbil

Kendisinden genç sevgilileriyle ünlü olan Mehmet Ali Erbil Sedef Altıntaş'la aşk yaşamaya başladığında genç kız 20 yaşındaydı. Aralarındaki 21 yaş farka rağmen evlendiler ve kısa sürede boşandılar. Sonrasında hız kesmeyen şovmen en son kendinden 35 yaş küçük sevgilisiyle gündeme gelmişti.

17. Rafet El Roman

17. Rafet El Roman

Kendisinden neredeyse 30 yaş küçük sevgilileriyle gündeme gelen Rafet El Roman'ın son dönemde gündeme gelen Semra adlı sevgilisi 21, Derya adlı sevgilisi ise 20 yaşındaydı.

18. Levent Yüksel

18. Levent Yüksel

Levent Yüksel'in muhtemelen küçük bir çocukken tanıştığı kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Lidya Özdemiroğlu 22 yaşındaydı.

Aynı durumu yaşayan yabancı ünlüleri de görmek isterseniz 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
801
382
115
19
18
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bu başlık onedio ya hiç yakışmamış, resmen 12-13 yaşında kızların 30 yaşında adamlarla birlikteliğine aşk diyorsunuz, çok çirkin yok, çoğu daha reşit bile de... Devamını Gör

Sema candelen

pedofili sapiklar...

panda-slothful

hadi erkek talep eder, genç bir kadını ama benim anlamadığım kadınların da şana şöhrete, paraya ne kadar çok tama ettikleri... hiç cazip hatta mantıklı bile ... Devamını Gör