Görüş Bildir
Haberler
Eskişehirspor'da Lawal, Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı

Eskişehirspor'da Lawal, Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı

Batuhan
11.11.2015 - 14:20

Eskişehirspor Kulübü, Beşiktaş'a transferi söz konusu olan Nijeryalı futbolcusu Adewole Raheem Lawal'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Eskişehirspor'un bu kararı sonrası Beşiktaş kulübü de Lawal ile bir transfer görüşmesi yapmadıklarına dair bir açıklama yayınladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 'Sezon başından bu yana süre gelen disiplinsiz davranışları ve takımın, taraftarın destek açıklamaları ile motive olduğu bu dönemde, antreman düzensizliğiyle bağlantılı olarak, teknik direktörümüzün yazılı raporu ile oyuncumuz Adewole Raheem Lawal, süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır' denildi.

Lawal, Mersin İdmanyurdu takımından 2013-2014 sezonunun ikinci yarısında Eskişehirspor'a transfer olmuş, siyah-kırmızılı takımla çıktığı 58 lig maçında 2 gol atıp, 4 de asist yapmıştı.

Beşiktaş'tan Lawal açıklaması

Beşiktaş'tan Lawal açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Eskişehirspor'un Nijeryalı futbolcusu Raheem Lawal'ın transferiyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bazı yayın organlarında yer alan haberlerde Lawal'ı devre arasında transfer edecekleri iddiaları bulunduğu hatırlatılarak, 'Nijeryalı futbolcu Raheem Lawal'ı devre arasında transfer edeceğimiz iddiası, gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Kulübümüz, Eskişehirspor forması giyen Raheem Lawal ile herhangi bir görüşme yapmamıştır' denildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0