Görüş Bildir
Haberler
Eskişehirspor 3-3 Akhisar Belediyespor

Eskişehirspor 3-3 Akhisar Belediyespor

Enver K.
13.03.2016 - 17:13

Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan maçta Eskişehirspor ile Akhisar Belediyespor 3-3 berabere kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samet Aybaba: "Futbol küme düşmüştür"

Samet Aybaba: "Futbol küme düşmüştür"

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahadaki keyifli futbolun kötü bir hale getirildiğini belirtti.

Akhisar Belediyespor'un 3. golünden sonra teknik direktör Cihat Arslan ile konuştuğunu bildiren Aybaba, şunları kaydetti:

'Meslektaşıma 'ya kahraman olacaksın ya da 1 puanı alacaksın' dedim. O 1 puanı tercih etti. Futbol küme düşmüştür. Biz yine mücadelemizi sürdüreceğiz. Türk futbolu insanların birbirine saygısıyla, sevgisiyle, saha içi disiplini, ahlakıyla farklı görüşte bir oyun olmaktan çıktı, sadece menfaate dayalı bir oyun şekline dönüştü. El birliğiyle bütün futbolun içindeki unsurlar, futbolu küme düşürmüştür. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Taraftarlarımız oyuncularımıza biraz serzenişte bulundu. Haklılar ancak oyuncularım da elinden geleni yapıyor. Futbolla ilgili artık hiçbir şey konuşmak istemiyorum.'

Eskişehirspor 3-3 Akhisar Belediyespor

Eskişehirspor 3-3 Akhisar Belediyespor

Mücadeleye Eskişehirspor fırtına gibi başladı. Nadir ve Engin ile ilk 11 dakikada 2 gol birden bulan ev sahibi ekip, ilk yarının son dakikasında dört haftadır gol atamayan Rodallega’ya engel olamadı ve soyunma odasına 1 farkla önde girdi.

İkinci yarıda yeniden sahne alan Rodallega, kendisinin ve takımının 2. golünü atarak maça denge getirdi. Serbest vuruştan Engin ve büyük tartışamalara neden olan Onur’un karşılıklı golleri, mücadelenin 3-3 berabere bitmesini sağladı.

Tribünde ve televizyon başında futbolseverlerin gole doyduğu mücadelenin son dakikaları ise gergin geçti. Onur’un attığı beraberlik golü sonrası ortalık bir anda karıştı. Oyuncu değişikliğine giden Eskişehirspor’da oyuncular sahaya girerken Barış Şimşek hakem atışı ile oyunu başlattı. Dengesiz yakalanan ev sahibi ekibin savunması, gole engel olamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ortalık karıştı

Ortalık karıştı

Bunun üzerine Eskişehirsporlu futbolcular hem hakeme hem de Akhisar Belediyesporlu futbolculara tepki gösterdi. Engin ile Mezenga arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Saha ortasında birbirine giren iki takımım futbolcuları, teknik direktörlerin araya girmesi sakinleşti. Bu arada Ev sahibi ekibin teknik direktörü Samet Aybaba’nın, Akhisar Belediyespor’u çalıştıran Cihat Arslan’a “Takımına bilerek gol yedir” şeklindeki teklifi kabul görmedi.

Hakem Barış Şimşek’in sadece iki sarı kart gösterdiği olaylar nedeniyle karşılaşma 12 dakika uzarken, oldukça sert geçen kalan bölümünde Eskişehirspor’un, kalecisini de çıkararak, kurduğu baskı gol getirmeyince mücadele 3-3 sona erdi.

Bu beraberlikle puanını 18 yapan Eskişehirspor, son sıradan kurtulamadı. Akhisar Belediyespor ise 38 puanla maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın