Görüş Bildir
Haberler
Alkol Alıp Hap İçti... Eski Manken Firdevs Alkan'ın Sır Ölümü

Alkol Alıp Hap İçti... Eski Manken Firdevs Alkan'ın Sır Ölümü

Batuhan
16.02.2022 - 12:58

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren eski manken Firdevs Alkan evinde ölü bulundu. Çevresinde Tatyana olarak bilinen Alkan’ın ölümü yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bitez Mahallesi’ndeki bir sitede eşi ile birlikte yaşamını sürdüren 51 yaşındaki Firdevs Alkan, gece alkol aldıktan sonra eve geldi. Evde sakinleştirici bir hap aldığı iddia edilen Alkan, koltuğa uzandı. Bir süre sonra eşinin seslendiği Firdevs Alkan, eşine yanıt vermedi.

Uyandırılmaya çalışıldı

Uyandırılmaya çalışıldı

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Alkan'ın yaşamını yitirdiğini belirlendi. Alkan'ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine polis ekiplerince evde inceleme yapıldı. Savcının çalışmasının ardından Firdevs Alkan'ın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, Alkan'ın içkiden sonra sakinleştirici ilaç içtiği ileri sürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam Öabakan

kim bilir ne derdi vardı artık o dünyası iyi olsun fark etmiyor bizde gidicez salak bir kaveci var gittiğim kavede ben ölmüycem yüz yaşına kadar yaşıycam diy... Devamını Gör

Aslaytoran

İçkiden sonra sakinleştiri aldigini kim öne sürüyor acaba yaa.. Bu tarz haberlerde hep öne süren birileri var, kim o cidden merak ediyorum..