Görüş Bildir
Haberler
Eski Estetik Operasyonlarından Vazgeçerek Nispeten Doğallığa Dönmeyi Tercih Eden 15 Ünlü

etiket Eski Estetik Operasyonlarından Vazgeçerek Nispeten Doğallığa Dönmeyi Tercih Eden 15 Ünlü

Fulin
24.08.2017 - 00:01

Estetik operasyonlar son dönemde tarihte hiç olmadığı kadar popüler. Geçmişte yapay bir görünüm için tercih edilen bu operasyonlar, günümüzde artık tamamen doğallık talebiyle gerçekleştiriliyor. Geçmişte yapay tercihlerde bulunanlar da modanın etkisiyle doğala dönüyor. Gelin, estetikten tamamen ya da kısmen vazgeçen ünlülere bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Courtney Cox

1. Courtney Cox
1. Courtney Cox

Uzun yıllardır oyunculuğundan çok yaptırdığı estetik işlemlerle konuşulan Courteney Cox, yakın zamanda daima dile getirdiği pişmanlığını göstermek için yüzündeki dolguları çıkarttırdı.

2. Morgan Stewart

2. Morgan Stewart

'Rich Kids of Beverly Hills' adlı programla ünlenen Morgan Stewart, hatalı dolgu uygulaması yüzünden fazlasıyla çıkık bir üst dudağa sahipti ve bu yapaylık hemen göze çarpıyordu. Bu işlemden pişman olan reality şov yıldızı düzgün bir dolgu işlemi yaptırarak hatayı kapatmayı tercih etti.

3. Kylie Jenner

3. Kylie Jenner

Dudaklarını az bir miktar büyüttükten sonra giderek miktarı artıran Kylie Jenner'ı durduran ablaları olmuş. Onların 'biraz yavaş' uyarısını ciddiye alan ve dudaklarını daha fazla büyütmeyen Kylie Jenner, felaketin eşiğinden döndüğünü düşünüyor.

4. Gwyneth Paltrow

4. Gwyneth Paltrow
4. Gwyneth Paltrow

İki fotoğraf arasında sadece bir yıl olduğuna inanmak çok zor ama Gwyneth Paltrow artık kendisini çok farklı biri gibi gösteren botox'tan vazgeçme kararı aldı.

5. Songül Öden

5. Songül Öden
5. Songül Öden

Küçük ve kalkık eski dönem burun estetiğini dolgu veya yeni bir ameliyatla doğallaştırdığı ortada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gökçe

6. Gökçe
6. Gökçe

İlk çıkış yaptığı dönemde o da küçük ve kalkık bir estetik buruna sahipti. Şimdilerde o da burun sırtını muhtemelen dolguyla düzleştirdi.

7. İrem Derici

7. İrem Derici

Erken yaşta burun estetiği yaptırabilmek için duvara kafa atan şarkıcının ilk estetiği dönemin trendini yansıtıyordu. Şöhrete kavuştuktan sonra o da doğallığa döndü.

8. Burçin Terzioğlu

8. Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu'nun son günlerde yaptığı paylaşımlar, yeni bir estetik operasyon geçirdiği hakkında dedikodulara yol açtı. Oysa o da yüzüne göre çok küçük ve kalkık olan burnunu doğallaştırmıştı.

9. Ebru Şallı

9. Ebru Şallı
9. Ebru Şallı

Bir dönem devasa silikonlarıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Ebru Şallı, evlilik hazırlığı yaparken çocuk sahibi olup rahatça emzirebilmek için silikonlarını çıkarttırmıştı. Büyük silikonların yarattığı hasarı düzeltmek için sonradan küçük boy silikon taktırıp taktırmadığı ise bilinmiyor.

10. Demet Akalın

10. Demet Akalın

9 kez silikon taktıran şarkıcı, anne olduğunda çocuğunu emzirememiş ve bunun pişmanlığını yaşadığını söylemişti. Geçirdiği son operasyonla eski yapay görünümlü silikonlarından kurtuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şeyma Subaşı

11. Şeyma Subaşı

Modellik yaptığı ilk gençlik yıllarında oldukça büyük silikonlar kullanan Şeyma Subaşı, artık düzenli spor yaparak ince bir vücuda kavuştuğu için daha doğal silikonlara geçiş yapmış görünüyor. Bunda Acun llıcalı'nın göğüs dekoltesi sevmemesinin de etkisi olabilir tabii.

12. Rojda Demirer

12. Rojda Demirer

Kariyeri boyunca burun estetiği ile dikkat çeken oyuncu, yıllar sonra bu estetiği doğallaştırmayı tercih etti.

13. Sevda Demirel

13. Sevda Demirel

Yıllarca yüzüne yaptırdığı dolgu işlemleriyle adeta başka birine dönüşen Sevda Demirel, sonunda bu dolgulardan kurtulup doğal bir görünüme sahip olmak için ameliyat oldu.

14. Hande Ataizi

14. Hande Ataizi
14. Hande Ataizi

Defalarca geçirdiği burun operasyonundan bir türlü istediği sonucu alamamasıyla bir dönemin magazin figürü haline gelen Hande Ataizi de doğallığa dönüş yapanlardan.

15. Vildan Atasever

15. Vildan Atasever

Ekran önündeki ilk yıllarında ince kaşları ve kalkık burnuyla sempatik bir genç kız görüntüsünde olan Vildan Atasever; geçtiğimiz aylarda dövmelerini sildirdi, kaşlarını ve burnunu doğallaştırarak bambaşka bir görünüme sahip oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
639
219
130
124
123
122
122
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İlknur Doğuer

Ne kadar gereksiz ve yalan dolu bir paylaşım olmuş...Göz var izan var ,ışık ve makyajla herkes değişik gözükebilir...Doğala döndü denilen hiç birinde böyle b... Devamını Gör

bnlyl

Bunu yazan ne estetikten ne dolgudan ne botoxtan ne yaşlanmadan ne makyajdan anlıyor. Hepsini tek tek açıklayamıcam ama yaşlananı, makyaj şeklini değiştireni... Devamını Gör

İlknur Doğuer

Bravo burada gördüğüm tek akıllı ve doğru yorum...göz var izan var akıl var diycem ama ne yazık ki çoğunlukta bu yok....

meryemmce

Doğallıkları bile estetikle