Görüş Bildir
Haberler
Eski Eşi Korku İçinde: Çocuğunu 'Boğarak Öldürmekten' Müebbet Alan Baba, 4 Ay Sonra Adli Kontrol Şartıyla Serbest

etiket Eski Eşi Korku İçinde: Çocuğunu 'Boğarak Öldürmekten' Müebbet Alan Baba, 4 Ay Sonra Adli Kontrol Şartıyla Serbest

Öz oğlunu boğarak öldürme suçlamasıyla müebbet hapis cezası alan Hüseyin Ersezgin 'suçun niteliği, suç vasfının değişme ihtimali' ile birlikte tutuklu kaldığı süre gerekçe gösterilerek 4 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Eski eşinin tehditlerinden ötürü başka bir şehre taşınan eşi Melis Akpınar ise, 'En zoru çocuğumun mezarını bırakmak oldu' dedi. 

'Oğlumun kabrinin olduğu şehri terk etmek zorunda kaldım'

'Oğlumun kabrinin olduğu şehri terk etmek zorunda kaldım'

Akşam'dan Yeliz Coşkun'un haberine göre, son duruşmada, Hüseyin Ersezgin'in üzerine atılı suçun niteliği, suç vasfının değişme ihtimali ve tutuklu kaldığı süre gerekçe gösterilerek adli kontrolle serbest bırakılmasına hükmedildi.

4 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Hüseyin Ersezgin, kendisinden boşanan eski eşi Melis Akpınar'ın kapısına dayandı ve ona hayatı zindan etti. 

Akpınar, yaşadıklarıyla ilgili olarak 'Bu katil, gece yarılarında benim kapıma dayandı. İki yaşındaki kızımın hayatından da kendi hayatımdan da endişe ediyorum. Korktuğumuz için oğlumun kabrinin olduğu şehri terk etmek zorunda kaldım. Benim için en zoru da bu oldu' dedi.

Acılı anneden tahliye kararına tepki: "Bu katil müebbet hapis cezası aldıktan 4 ay sonra nasıl olur da adli kontrol şartıyla serbest bırakılır?”

Acılı anneden tahliye kararına tepki: "Bu katil müebbet hapis cezası aldıktan 4 ay sonra nasıl olur da adli kontrol şartıyla serbest bırakılır?”

Mahkeme kararına sitem eden Akpınar, '4 yaşındaki evladımın nefesini kesti. Önce ‘Boğdum’ dedi, suçunu itiraf etti. Sonra itiraz etti. Otopsi raporu, ölümün ağız ve burun tıkanması sonucu olduğunu söylüyor. Bu katil müebbet hapis cezası aldıktan 4 ay sonra nasıl olur da adli kontrol şartıyla serbest bırakılır?” dedi.

Bir sonraki duruşma 6 Ocak 2020'de gerçekleşecek.

Melis Akpınar, Change.org'da bir imza kampanyası başlattı

Melis Akpınar, Change.org'da bir imza kampanyası başlattı

Akpınar, kampanyada şu ifadeleri kullandı:

'4 yaşındaki bir çocuk düşünün. Etrafına neşe saçan her çocuk gibi. Bu melek benim oğlum, adı KUZEY! Ama bu çocuğun elinden alınan hayatı ve nefesini kesen öz babası var! Kendisi itiraf ediyor 'boğdum' diyor ama sonra itiraz ediyor. Otopsi sonucu, ölümün ağız ve burun tıkanması olarak olduğunu onaylıyor ve müebbet alıyor. 4 ay sonra adlı kontrol şartıyla salıveriliyor ve benim kapıma geliyor ve benim 2 yaşımda bir de kızım var. Ben kızımın hayatından endişe ederek yaşadığım şehri, oğlumun kabrini terk etmek zorunda kaldım. Benim için en zoru buydu. Şimdi mahkeme heyeti oğlumun kaç dakika içinde nefesinin kesildiğini, kaç dakika bir çocuğun ağlayabileceğini araştırıyor. Ama bu adam serbestçe geziyor! Lütfen bir imza yardımıyla meleğimin sorumlusunun hakettiği cezayı almasına yardımcı olun.'

Kampanyaya imza vererek katılmak için tıklayın.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Balıkesir’de 6 Şubat 2018’de 4 yaşındaki Kuzey Efe, babası Hüseyin Ersezgin (26) tarafından otomobilde yaramazlık yaptığı için boğularak öldürüldü. 

Oğlunun cenazesine de katılan Ersezgin, 13 gün sonra polise giderek suçunu itiraf etti. Anne Melis Akpınar’ın olay sonrası boşandığı cani, 28 Şubat’ta müebbet hapse çarptırıldı. Taraflar bir üst mahkemeye başvurdu. 

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi'nde 14 Haziran’da görülen duruşmada, sanığın üzerine atılı suçun niteliği, suç vasfının değişme ihtimali ve tutuklu kaldığı süre gerekçe gösterilerek adli kontrolle serbest bırakılmasına hükmedildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emine Ata

şaka mı lan bu? nasıl çıkar oğlum nasıl? rüşvet alan bu adamı dışarı salan pislikler can veremesin İnşallah

Dead nettle.

Adaletinizi sikeyim sizin. Bende bir babayım biri 12 diğeri 2.5 yaşında. Küçük olan çok hırçın ve gerçekten çok yaramaz. Arabada giderken bazen tutuyor dam... Devamını Gör

Sema candelen

orospu cocugu insan kendi oglunu nasil boğarak öldürebilir ya hem de daha 4 yasinda! Allah belanizi versin sizin!