Görüş Bildir
Haberler
Eski Defterler Açılıyor! Bir Dönem Adı Şiddet Olaylarına Karışan Ünlüler

Eski Defterler Açılıyor! Bir Dönem Adı Şiddet Olaylarına Karışan Ünlüler

Beyza
21.09.2022 - 08:57

Bugün listemizde adı şiddet olaylarına karışan ünlüler var! Bu isimler kariyerlerindeki başarıları ile öne çıksalar da isimleri en az bir kez şiddet olaylarında yer alıyor. İşte o isimler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Müslüm Gürses

1. Müslüm Gürses

Muhterem Nur'un yıllar sonra yaptığı itiraf ile ortaya çıkan bu durum oldukça üzücü. Baba lakabı ile gönüllere yerleşen Müslüm Gürses de maalesef ki adı şiddet olaylarına karışan ünlüler listesinde. Geçtiğimiz yıllarda izleyicilere sunulan Müslüm filminde de izlediğimiz bu sahnelerin doğruluğu bizleri oldukça üzdü...

2. Chris Brown

2. Chris Brown

Rihanna'ya şiddet uygulayan ünlü şarkıcı Chris Brown'da adını bu listeye yazdıranlardan biri. Brown, 2017 yılında çekilen 'Hayatıma Hoşgeldiniz' isimli belgeselde Rihanna'ya uyguladığı şiddeti anlatmıştı. Rihanna'ya yumruk atan ve kolunu ısıran şarkıcı Brown, olayın ardından pişman olduğunu ve bu durumun sonsuza kadar peşini bırakmayacağını söylemişti. Şarkıcı her ne kadar pişmanlığını dile getirse de isminin kadına şiddet ile ilgili olaylarda geçmesi oldukça üzücü.

3. Eminem

3. Eminem

Dünyaca ünlü bu isim de şiddet olayları ile gündeme gelen isimler arasında. Eminem, eski eşi Kim Mathers'a şiddet uyguladığını kendi ağzı ile itiraf etmişti.

4. Tardu Flordun

4. Tardu Flordun

Oldukça başarılı bir kariyer kimliğine sahip olan Tardu Flordun, maalesef aynı kimliğe özel hayatında sahip olamayan ünlülerden bir tanesi. Adı birçok şiddet olayının içinde yer alan ünlü isim, Canan Ergüder'e de şiddet uygulaması yüzünden uzun süre gündemde kalmıştı.

5. Ahmet Kural

5. Ahmet Kural

Sıla'ya baktığı fotoğraf ile dillerden düşmeyen Ahmet Kural, o fotoğraftan kısa bir süre sonra Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiası ile gündemde yerini almıştı. Hatta bu durum Sıla ve Ahmet Kural hayranlarını ikiye bölmüştü. Bir grup Ahmet Kural'ın böyle bir şey yapmadığını savunurken bir grup ise tam tersini savunmuştu. 

Bu durumun bir sonuca ulaşmadığını ve Ahmet Kural isminin bu olayda yalnızca geçtiğini söylemeden geçmeyelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nicholas Cage

6. Nicholas Cage

Hollywood'un en başarılı isimlerinden biri olan Nicholas Cage'de eşine uyguladığı şiddet yüzünden ismi şiddete karışan ünlüler listesinde yer alıyor.

7. Yılmaz Güney

7. Yılmaz Güney

Eski eşi Nebahat Çehre'yi sık sık dövdüğü bilinen Yılmaz Güney de bu listede! Yılmaz Güney'in çevresinin söylediğine göre Güney, kavga ettiklerinde Nebahat Çehre'yi yüzünden kanlar gelene dek dövüyormuş. 

Söylenenlere göre bir gün setteyken Güney, Nebahat Çehre'den kafasına bardak koymak istemiş. Çehre kabul etmemiş ancak Güney, bardağı zorla kafasına koymuş. Daha sonra ise Yılmaz Güney bardak Çehre'nin kafasında iken ateş etmiş...

Biz bu haberi duyarken bile dehşete düşerken Nebahat Çehre'nin yaşarken neler hissettiğini tahmin bile edemiyoruz.

8. Johnyy Depp

8. Johnyy Depp

Eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığı iddiaları ile Johnyy Depp, manşetlere çıkmıştı. Hatta manşete çıktığı gazeteye dava açan Depp, davayı kaybetmişti. Eşi Heard ile oldukça karmaşık bir dava süreci geçiren Depp'in eşine şiddet uyguladığı iddialarının üzerine bir psikolog Heard'ü 29 saatten fazla bir süre izlediğini ve Heard'e yüksek derecede şiddet uygulandığını açıklamıştı.

9. Ozan Güven

9. Ozan Güven

Fi dizisinde de şiddete eğilimli bir karakteri canlandıran Ozan Güven, şiddet olayları ile gündeme adını yazdıran isimlerden biri. Ozan Güven iddiaları her ne kadar yalanlasa da Bulut'un fotoğrafları her şeyi açıklıyordu. Deniz Bulutsuz' abajur fırlatan ve Bulut'un çenesini yaralayan Güven, bu haber ile hayranlarını oldukça üzmüştü.

10. Özcan Deniz

10. Özcan Deniz

Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı haberleri ile sevenlerini üzen isimler arasında Özcan Deniz de yer alıyor! Feyza Aktan!a polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm gibi cümleler kuran Özcan Deniz, daha önce de Aktan hamileyken onu odaya kilitleyip şiddet gösterdiği haberleri ile gündeme gelmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ricky Martin

11. Ricky Martin

Ricky Martin'in gündeme gelmesi biraz daha farklı ve üzücü... İddialara göre Martin, yeğeni ile bir ilişki yaşamış ve ilişki boyunca yeğenine hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uygulamış. Hatta iddialara göre öz ablasının oğlu ile bir ilişki yaşayan Martin, ilişkiyi bitirmek isteyen yeğeninin peşini bir süre boyunca bırakmamış...

12. Sermiyan Midyat

12. Sermiyan Midyat

Midyat, kadına şiddet iddiaları ile gündeme gelen ünlü isimler arasında yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile öne çıkan Sevcan Yaşar, Sermiyan Midyat'tan şiddet gördüğünü iddia etti. Midyat'ın Sevcan Yaşar'a fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve hayranlar tarafından oldukça tepki çekmişti. Hatta sosyal medya kullanıcıları Midyat'ın eski olaylarını gün yüzüne çıkarmış ve bu durumun arkasında durmuşlardı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hedefsizkitle

Şu yılmaz güney seviciler hala bu ruh hastası adamı anıp adına ödüller veriyor ya ölüyorum. ünsüz biri olsa bunu tımarhaneye atın diye bağırırdınız…

Enigma

Ricky martinin yeğeninin yalan söylediği ortaya çıktı çoktan. Onu neden yazmadın? ayıp

Enigma

Bir şekilde yaşıyoruz bu hayatı ne diyeyim?😀