Görüş Bildir
Haberler
Esenyurt'ta Çocuğunu Kurtardıktan Sonra Çatının Altında Kalan Anne Öldü

Esenyurt'ta Çocuğunu Kurtardıktan Sonra Çatının Altında Kalan Anne Öldü

Batuhan
29.11.2021 - 15:10

Esenyurt'ta şiddetli rüzgar nedeniyle uçan çatının altından çocuğunu kurtarıp, kendisi kaçamayan anne Elif Şanver hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, saat 13.20 sıralarında Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 8 katlı apartmanın çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Çatı o sırada aşağıda çocuğuyla yürüyen Elif Şanver'in üzerine düştü. Çocuğunu kurtaran kadın, çatının altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, enkaz altında kalan kadını çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından Şanver, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Anne Şanver kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay yerinden görüntüler

Kanlar içinde kalmıştı

Kanlar içinde kalmıştı

Yaşanan olayı anlatan Bağlarçeşme Mahallesi Muhtarı Ali Deli, 'Terasın uçmasıyla bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Çocuk vardı. Çocuk çok şükür kurtuldu. Çatının uçtuğunu görünce kendini üzerine attı. Altında kaldıkları tahtayı çıkarınca sağ salim çocuğu çıkardık. Kadın kafasını yere vurunca kanlar içinde kalmıştı. Çocuk kurtuldu' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
41
28
7
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mgs

inşaatlarda malzemeden çalan,işini yapması gerektiği gibi yapmayıp,yetersiz malzeme kullanan,inşaat yaptığı muhitteki yer,hava vs gibi doğal koşulları incele... Devamını Gör

Solucanlı Gübre

Ahhhh ne kadar aci Allah rahmet eylesin 😢

pelin

Ya nedir bu gülme emojisi neden böyle haberlere gülme emojisi ekliyorsunuz. Nasıl bir edit yapıyorsunuz siz bu haberlere