Görüş Bildir
Haberler
Ersun Yanal'dan Aziz Yıldırım'a Cevap

Ersun Yanal'dan Aziz Yıldırım'a Cevap

Caner
13.08.2014 - 12:33
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ersun Yanal'dan Aziz Yıldırım'a Cevap

Fenerbahçe'den istifa eden Ersun Yanal, Aziz Yıldırım'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara yazılı olarak yanıt verdi.

Ersun Yanal'ın açıklaması şöyle:

'Sayın Başkanın çalışmalarda bilgisayar kullanmamla ilgili eleştirileri bakış açılarımızdaki derin farkı ortaya koymaktadır. Sayın Yıldırım tarafından günümüzde bilgisayar teknolojisini kullanmanın eleştiri konusu yapılması son derece düşündürücüdür. Bilgisayar teknolojisini kullanmam, Türkiye liginde en çok koşan, teknik istatistiklerde en yüksek takımın Fenerbahçe olmasını ve önemli puan farkıyla şampiyonluğu getirmiştir.

Çalışma programlarını 'bayan arkadaşlara' göre planladığım konusu, futbol bilen herkes için hem şaşırtıcı hem de sayın Yıldırım'ın bu tür konulara girmek zorunda hissetmesi üzüntü vericidir. Bir futbol kulübünde çalışma programları yıllık olarak belirlenir. Hazırlık döneminde ise, özel maçların tarihi belli olduktan sonra ligin ilk haftasına kadar program yapılmıştır. Kişiye ya da kişilere özgü program yapılmaz. Program 14 Temmuz'da, hazırlık döneminin başında açıklanmıştır.

Genç futbolcuları kazanmak konusunda bir açıklamaya gerek olmasa da, hatırlatmam gerekir ki, futbolcu kazanmakla ilgili suçlanacak en son teknik direktör olduğum spor kamuoyunun malumudur. Turkiye futboluna kazandırdığım birçok genç oyuncu ulusal ve uluslararası başarılarıyla herkesin bilgisindedir.

Sonuç olarak futbolla ilgili konuların, futbol üzerinden tartışılması etik olarak daha doğrudur.

Geçtiğimiz sezonun başlarında futbolcuları fazla çalıştırmakla suçlanmışken, bugün sayın Yıldırım tarafından aksinin iddia edilmesi üzüntü vericidir. Sayın Yıldırım'ın dar röportajında dediği gibi bu tavır kendisinin tarzıdır' ifadelerine yer verdi.

AA

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/fut...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0