Görüş Bildir
Haberler
Erken Erişim Sürecinde Olmalarına Rağmen Steam'de Çok Satarak Şimdiden Fenomen Olan 10 Oyun

Erken Erişim Sürecinde Olmalarına Rağmen Steam'de Çok Satarak Şimdiden Fenomen Olan 10 Oyun

Bu listede Steam'de erken erişim sürecinde olup aktif olarak geliştirilen birbirinden başarılı derledik. Listelediğimiz oyunları satın alabilir ve düzenli olarak gelen yeni güncellemeler ile geliştirme aşamasında doğrudan yer alabilirsiniz. 

İşte tam sürümüne kavuşmak için gün sayan oynaması pek keyifli oyunlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Craftopia

1. Craftopia

Pocketpair imzalı Craftopia avcılık, çiftçilik, savaş, keşif, inşaat gibi pek çok farklı oynanış unsurunu harmanlayıp rengarenk bir oynanış sunuyor. Çok oyunculu hayatta kalma oyunu %83'ü olumlu olmak üzere toplamda 13.000 inceleme aldı.

2.

3. Seen

3. Seen

Geliştirici stüdyo Seen Games ile ayın adı taşıyan Seen ise Steam'de sadece 1 TL'lik fiyatıyla satışa sunuluyor. Yalnız bir çocuğun kendi karanlık dünyasından kaçışını konu alan yapım altı binden fazla inceleme alarak Çok Olumlu notuna erişti.

4. Len's Island

4. Len's Island

Bünyesinde keşif, tarım, inşaat ve dövüş gibi oynanış elementlerini barındıran Len's Island'ın geliştirici koltuğunda Flow Studio oturuyor. Kendi hayatımızı kurduğumuz adada gece çöktüğünde yerin altındaki yaratıklara karşı savaşıyor, gün ağardığında yuvamızı inşa ediyoruz.

5. Valheim

5. Valheim

Geçtiğimiz yıl hayatta kalma türünün parlayan yıldızı haline gelen Valheim ise oyuncuları fantastik bir İskandinav dünyasında birbirinden kudretli yaratıklarla karşı savaşmaya davet ediyor. Valheim geçtiğimiz süreçte aldığı güncellemeler sayesinde arkadaşlarınızla yüzlerce saat oynayabileceğiniz bir oyun haline geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Becastled

6. Becastled

Besieged ile kuşatma aletleri inşa edip kale kuşatmayı sevenleri Becastled'a davet ediyoruz. Bu sefer kendi kalemizi inşa ettiimiz ve çeşitli kuşatmalardan koruduğumuz her oyunda daha güçlü savunmalar oluşturmak yegane görevimiz oluyor. 25 TL'den satışa çıkan Becastled erken erişim sürecinde olmasına rağmen 3,450'den fazla incelemeyle Çok Olumlu notunu almayı başardı.

7. Baldur's Gate 3

7. Baldur's Gate 3

Baldur's Gate serisinin heyecanla beklenen yeni halkası geçtiğimiz yıl erken erişim sürecine girdi. Ekim 2020'den bu yana erken erişim döneminde büyük yol kateden Baldur's Gate 3, oyuncuları fantastik bir evrende yüzlerce saate kadar uzayabilecek devasa bir maceraya götürüyor. 

Her güncellemeyle çok daha stabil bir hale gelen oyun Steam üzerinde 40.000'den fazla inceleme aldı ve Çok Olumlu notunu kaptı.

8. SCUM

8. SCUM

Ağustos 2018'den bu yana erken erişimde olan SCUM çok oyunculu bir düzlemde detaylı bir hayatta kalma deneyimi vadediyor. Oynayanın yüzlerce saatini harcadığı SCUM'da hayatta kalmak için sürekli olarak karakterinizi geliştirmeli ve gerçekçi oynanış mekaniklerine alışmalısınız.

9. Phasmophobia

9. Phasmophobia

Kinetic Games imzalı Phasmophobia son dönemde Steam'de gördüğümüz en başarılı oyunlardan biri oldu. 367.000'den fazla inceleme alan çok oyunculu korku oyunu Son Derece Olumlu notuyla öne çıkıyor. Yarım milyon incelemeye doğru adım adım giden Phasmophobia erken erişim döneminde olduğunu hissettirmeyen yapısı ve keyifli oynanışıyla sizi ekrana bağlayacak.

10. V Rising

10. V Rising

Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan V Rising erken erişim sürecinde yıldızı parlayan başarılı yapımlar arasında yer alıyor. Battlerite'ın yapımcısı Stunlock Studios tarafından geliştirilen V Rising, keşif, savaş, hayatta kalma, üs yönetimi ve inşaat formüllerini bünyesinde harmanlıyor. Bunun üzerine oyuncuları vampir lordlara ve leydilere hayat vermeye davet eden V Rising

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mount and Blade II: Bannerlord

11. Mount and Blade II: Bannerlord

Pandeminin tam ortasında erken erişim sürecine giren Mount and Blade II: Bannerlord o günden beri yoluna emin adımlarla devam ediyor. Toprağı kan kokan Kalradya'ya bir kez daha yolculuk eden oyuncular Mount and Blade'in kanıtlanmış formülünü Bannerlord'da bir kez daha deneyim ediyor. Erken erişim döneminde iki yılı geride bırakan yapım birbirinden başarılı oyun içi sistemler ve yeni içeriklerle tam sürümüne kavuşmaya hazırlanıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın