Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Gözünde Nasıl Bir Kadınsın?

etiket Erkeklerin Gözünde Nasıl Bir Kadınsın?

Erkeklerin gözünde gerçekten nasıl bir kadın olduğunu öğrenmek istiyorsan, haydi durma!

Hemen testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, diyelim ki bir arkadaşının doğum günü partisindesin ve hoşlandığın kişi de orada. Seni izlediğini fark ediyorsun, ne yaparsın?

2. Peki ilk buluşmada öpüşür müydün?

3. Hafta sonları genelde ne yaparsın?

4. İlk buluşmada tercih edeceğin kıyafet bunlardan hangisi olurdu?

5. Erkek arkadaşının bu ünlü erkeklerden hangisine benzemesini isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kıyafetlerinde genelde hangi rengi tercih edersin?

7. Bir erkekte seni en çok etkileyen şey nedir?

8. Favori makyaj malzemen hangisidir?

9. Erkek arkadaşının seni doğum gününde nereye götürmesini isterdin?

10. Son soru! Karşındaki kişiye karşı olan duygularını nasıl açıklardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Yıldız"

"Yıldız"

Sen erkeklerin gözünde tam anlamıyla 'parlayan bir yıldızsın.' Girdiğin her ortamda güzelliğin ve kendine olan güvenin ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Erkeklerin senin bu haline resmen 'dipleri düşüyor.' Kıyafetin, yürüyüşün, gülüşün ve bakışınla adeta olaysın. Resmen havanla ortamı bir anda değiştirebiliyorsun.Bunun yanında deli dolu bir yapın ve bu seni özgür kılıyor. Erkekler bu halinden çekinip sana yaklaşmaktan korkuyorlar. Ve sen bunun öylesine farkındasın ki bu senin çok hoşuna gidiyor. Her şeyi sen yönetiyorsun ve ipleri eline alıyorsun. Eeee ne de olsa parlayan bir yıldız olmak bunu gerektirir.

"Güzel"

"Güzel"

Bir ortama girdiğinde tüm kızların gerildiği ve o kıskanç bakışlarım üstünde olduğu o kız sensin! O kadar güzelsin ki erkekler bu güzelliğine hayranlıkla bakakalıyorlar. Ve gözlerini senden alamıyorlar. Ahenkle dans eden saçların, o içten gülüşün, samimi bakışın ve kendine has tarzınla tüm erkekler resmen sana koşuyor. Ama sen bunun öylesine farkındasın ki kime nasıl yaklaşman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Güzel olduğun kadar oldukça da zekisiniz. Hangi erkek senin gibi bir kızla birlikte olmak istemez ki. Resmen onların gözünde ideal bir sevgilisin.

"Seksi"

"Seksi"

Her ortamda olan ve kendine hayran bırakan bir kadın vardır. İşte bu tam anlamıyla sensin! Nasıl bir havan varsa erkekler resmen seni gördüğü zaman eriyor bitiyor. Gülüşün, oturuşun, kalkışın ve kıyafetlerinle erkekleri etkin altına alıyorsun. Bu senin en güçlü yanın olsa gerek. Öylesine çekicisin ki ekstra bir şey yapmana gerek yok. Her halinle çekici olmayı başarabiliyorsun. Ama sen kendine bakmayı seviyorsun. Her zaman çekici ve seksisin. Bunun yanında bir bakışın var ki. Bu erkekleri baştan çıkarıyor! Bunu kullanmayı çok iyi biliyorsun sen. Kendine olan güvenin ile yapamayacağın şey yok.

"Akıllı"

"Akıllı"

Her zaman mantığınla hareket eden bir kadınsın. Duygularının esiri olmayan ve akıllıca davranan bir yapın var. Böyle olmak seni her zaman daha iyi hissettiriyor. Bu erkeklerle olan ilişkilerine de yansımış durumda. Erkekler her zaman senin fikirlerine güvenir ve kararlarına da saygı duyarlar. Ve her zaman söylediklerine önem verirler. Çünkü bir erkek fikirlerini danışabilecek bir kadın ister yanında. Sen bunun fazlasıyla hakkını veriyorsun! Dışarıdan görenler senin güçlü bir yapın olduğuna ve her şeyin altından kalkabileceğine inanıyor. 'Unutma erkekler güzel ve güçlü kadınlara bayılırlar.'

"Eğlenceli"

"Eğlenceli"

Her şeyden önce bir şeyden keyif almayı eğlenmeyi seven bir yapın var. Gülmek senin için her şey. Kendin eğlendiğin kadar etrafındaki insanları da eğlendirmeyi seviyorsun . Bunları yaparken doğal ve rahat davranıyorsun. Kendine has bir tavrın var senin. Sen özelsin. Kimselere benzemiyorsun. Her kadın gibi aşktan meşkten değil futboldan da konuşabilirsin mesela. Her konu hakkında mutlaka bir fikrin var. Yerinde durmayan, gezgin ve esprili bir kişiliğin var. Erkekler seninle vakit geçirmekten çok keyif alıyor. Seninle sohbet etmek harika! Erkekler bir bir ilişkide güzellikten öte karşısında ortak bir konu hakkında konuşabileceği bir kadın ister. Sen bunların hepsine sahipsin. Erkeklerin her zaman bir numaralı kadınısın! Emin ol seninle her ortama girmek onun için bir keyiftir. 'Unutma erkekler yüzünü güldürebilen kadınlara aşık olurlar.'

"Sempatik"

"Sempatik"

Sıcak kanlı tavrın ve sevimli hareketlerinle erkeklerin kalbinde tam bir 'minnoşsun.' Seninle konuşurken resmen seni alıp sevesi geliyor. Bir de o tatlı gülüşün yok mu! Çok heyecanlı ve yerinde durmayan bir yapın var. Ve bu seni çok tatlı yapıyor. Sen bunun farkında bile değilsin. O kadar doğal davranıyorsun ki erkeklerin sana içinin gittiğini göremiyorsun bile. Etrafına biraz daha dikkatli bakarsan sana karşı boş olmayan birçok erkeği görebilirsin. Ve yeni bir aşka yelken açabilirsin. Her şey seninle elinde açıkcası. Bunu kullanmasını bilirsen yıllardır beklediğin o güzel aşkı yakalayabilirsin.

"Evlenilecek Kadın"

"Evlenilecek Kadın"

Hanım hanımcık tavırların ile tüm erkeklerin ilgisini çeken bir kadınsın sen. Oturuşun, kalkışın, tavırların ve uslubun ile erkekler sana evlenilecek bir kadın gözüyle bakıyor. Bunun yanında hamarat oluşun da ayrı bir etkiliyor tabi erkekleri. Sonuç olarak erkekler kendilerine bakan bir eş ararlar. Her iş elinden gelsin isterler. Sen de bunların hepsine sahipsin.Her şeyin yanında öylesine bir duru güzelliğin var ki.. Hangi erkek seninle evlenmek istemez ki? Tabi sen çok çok seçicisin. Öyle herkesle konuşmaz arkadaşlık kurmazsın. Her zaman insanlarla arana bir mesafe  koyarsın. Bu tavırların erkeklerin daha çok ilgisini çekiyor. İçten içe sana yaklaşmak isteyen bir sürü erkek olsa da bundan çekiniyor. Belki de doğru zamanı bekliyordur. Ne dersin?

"Harbi Kadın"

"Harbi Kadın"

Kendine güvenen, kimseye ihtiyacı olmayan, kendi kendine yeten bir yapın var senin. Erkekler sana kolay kolay yaklaşamaz. Yaklaştığında da zaten o samimiyeti vermezsin. Zor bir kadınsın açıkcası. Sözünü dinletirsin ve son sözü sen söylersin. Oldukça dobrasın ve hiç bir şeyden çekinmezsin. Duruşunda bile bir asalet vardır senin. Erkekler senin bu asaletine bayılıyor! Herkese kolay kolay güvenmezsin sen. O yüzden ilişkiye başlarken karşındakini çok denersin. Zorlu testlerin ve.kapalı kapıların var. Bunları aşabilene helal olsun açıkcası.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1908
969
510
184
64
60
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fnaf Chicas

"Seksi" (tövbesteyşın)

Aylin Kayhan

Eğlenceli...

Pınar Bor

Harbi Kadın -- Kendine güvenen, kimseye ihtiyacı olmayan, kendi kendine yeten bir yapın var senin. Erkekler sana kolay kolay yaklaşamaz. Yaklaştığında da zat... Devamını Gör