Görüş Bildir
Haberler
Erkek Arkadaşıyla Yakalanan Bahar Candan Karakolluk Oldu!

Erkek Arkadaşıyla Yakalanan Bahar Candan Karakolluk Oldu!

GNS
21.11.2021 - 22:07

Yaptığı açıklamalar, sosyal medya paylaşımlarıyla ve başına gelen olaylarla gündemden düşmeyen internet ünlüsü Bahar Candan karakolluk oldu. Ortaköy'de bir otele kim olduğu bilinmeyen bir erkekle giriş yapan Bahar Candan, aynı kişiyle şiddetli bir kavgaya tutuşunca karakola götürüldü. 23 yaşındaki Candan'ın kavga ettiği erkeğe karşı 'Seni rezil edeceğim' ifadelerini kullanması dikkat çekti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 yaşındaki fenomen isim Bahar Candan Ortaköy'de bir otele kim olduğunu bilinmeyen bir erkek arkadaşıyla giriş yaptı. Otele gittiği arkadaşıyla kavga eden Bahar Candan karakola götürüldü. İşte detaylar...

Bahar Candan Karakolluk Oldu

Bahar Candan Karakolluk Oldu

Katıldığı İşte Benim Stilim adlı yarışma programıyla ismini Türkiye’ye duyuran sosyal medya fenomeni Bahar Candan magazin gündeminden düşmüyor. Flash TV’de Al Sana Haber adlı programda yorumculuk yapan Candan, yine gündeme gelecek bir hareketin altına imza attı.

Candan, dün gece Ortaköy’de bir otele gitti. Otele yanında kimliği belirsiz bir erkekle giden Candan, kısa bir süre sonra bu kişiyle kavga etti. İkilinin kavgası büyüyünce karakolluk oldular. İkilinin para yüzünden tartıştığı öğrenildi.

Seni Rezil Edeceğim

Seni Rezil Edeceğim

Erkek arkadaşının Candan'ın telefonunu alıp odada zorla tuttuğu ifade edildi. Sosyal medya fenomeninin erkek arkadaşının aralarında geçen diyalogları ses kaydı alıp 'Seni rezil edeceğim, görürsün sen' dediği öğrenildi. İkili Candan'ın alması gereken 14 bin TL'den 5 bin TL'sini havale eden şahıstan paranın tamamını istemesi sonucu kavgaya tutuğu ortaya çıktı. Beşiktaş'ta bir karakolda ifade veren Bahar Candan, görüntü vermemek için arka kapıdan çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hasret Uncu

14 bin TL ha😁👍 gecenlerde bakireyim diyordu :)

Pasif Kullanıcı

bahar candan eskort değil diyenlere gelsin bu haber :)