Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Yargı Reform Paketini Yakında Meclis'e Sunuyoruz'

Erdoğan: 'Yargı Reform Paketini Yakında Meclis'e Sunuyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7. Kesimi olan Hasdal-Habipler-Başakşehir etabının açılışını gerçekleştirdi. Törende Filistin'e değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Filistin bizi bekliyor' dedi. Erdoğan, Yargı Reformu Paketi'nin yakında Meclis'e sunulacağını söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Habipler Kavşağı-Hasdal Kavşağı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, bugün İstanbul'un ulaşım sorununa kalıcı çözüm sağlayacak en kritik projelerden biri olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7. kesiminin son kısmının açılış töreni vesilesiyle bir arada olunduğunu ifade etti.

Erdoğan, 'Sonradan eklediğimiz kısım hariç tamamını hizmete açtığımız Kuzey Marmara Otoyolu'nun ülkemize vakitten 1 milyar 650 milyon lira ve akaryakıttan 830 milyon lira olmak üzere yıllık 2,6 milyar liraya yakın maddi katkısı, 351 bin ton da karbon emisyon azaltımı faydası olacaktır.' dedi. 

Erdoğan, açılışla, İstanbul'un batısındaki Kınalı mevkisinden başlayıp Sakarya'nın Akyazı ilçesine kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu'nun tüm bölümlerini tamamladıklarını ifade etti.

Yeni anayasa açıklaması

Yeni anayasa açıklaması

Erdoğan açıklamasına şöyle devam etti:

Bunları yaparken yatırımları devam ettik. Gezi olaylarıyla başlayan ve 2018'de tehdit halinde olan ekonomik saldırılara rağmen eser ve hizmet siyasetimizden taviz vermedik. Sağlık alanında kapasite artışlarını, hastanelerimizin inşa ve açılışlarını salgın döneminde 14 ayda gerçekleştirdik. Ülkemizin dört bir yanında köprü yol barajları tünelleri okulları fabrikaları toplu konut projelerini, hukuktan ekonomiye pek çok alanda hazırladığımız reformları bu dönemde milletimizde paylaştık. Uygulamaya geçirmeye başladık. Bu arada yargı reform paketlerimizin dördüncüsünü Meclis'imizin takdirine sunuyoruz. 

Ülkemizi geleceğe güvenle bakabileceği yeni sivil anayasasına da Cumhur ittifakıyla başlattığımız çalışmayla tüm siyasi partilere bu hazırlığımızı sunacak STK'larla milletimizle paylaşacak yeni ve sivil anayasımıza da kavuşacağız. Salgın sonrasında yeniden yapılanacak küresel sistemin lider ülkeleri arasına Türkiye'yi sokacağız. Bu tablo içerde ve dışarıda birilerine rahatsızlık veriyor. Ülkemizi darbelerle, terör örgütleriyle bir kısır döngünün içine hapsedenler bağımsız ve müreffeh Türkiye hedefimizden hiç ama hiç hoşlanmadılar. Rahatsız oldular. Rahatsız da olsalar kararlılıkla devam edeceğiz.

"Filistin bizi bekliyor"

"Filistin bizi bekliyor"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Filistin bizi bekliyor. Filistin tüm o yavruların ağlamalarıyla bizi bekliyor. İşte Dışişleri Bakanımız ve birçok dış işleri bakanlarımız birlikte hareket ettiklerimiz BM genel kurulunda dönem başkanı olan Volkan Bozkır beyin başkanlığında başarılı oturumu dün gerçekleştirdiler. Bunu yaparken oradan bir şeyi haykırdılar, Filistin'in 1947'den itibaren topraklarının terör devleti İsrail tarafından nasıl işgal edile edile bugünkü bir parça Filistin toprağına döndüğünü anlattılar. Bu haritaları göstererek anlatacağız, çünkü tüm dünyanın bilmesi lazım. Gençler bu terör devleti İsrail'i çok iyi tanımanız anlamanız lazım. Dünyanın ve insanlığın beklediği İsrail'in ne olduğudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
19
18
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
King in the East

şimdiye kadar türkiye'yi "küresel sistemin lider ülkeleri" arasına neden sokmadınız? dış minnaklar mı izin vermiyo

Gökberk

Gezi parkı ile beceriksiz ekonomi yönetiminin alakası nedir? Tebrik ediyorum sürekli mağduru oynamakta üstlerine yok

Resho

Yok yok gezi olayları değildir Kösedağ Savaşı olabilir. Ne de olsa Anadolu'da birlik bozulmuş Moğol istilası başlamıştı. Ekonomimiz haliyle kaldıramadı.