Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın Basketbol Görüntüleri Varank ile Baş Arasında Polemik Yarattı

Erdoğan'ın Basketbol Görüntüleri Varank ile Baş Arasında Polemik Yarattı

Emre Ordu
01.07.2023 - 14:56 Son Güncelleme: 02.07.2023 - 08:54

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank,  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la basketbol oynadıkları anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hüseyin Baş'ın paylaşıma yaptığı yorum Varank'ı kızdırdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile basketbol oynadıkları görüntüleri sosyal medya hesabından 'Arada maçtan kaytarıp video çektiğim doğrudur' notuyla paylaştı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hüseyin Baş, Varank'ın paylaşımına şu yorumu yaptı:

“Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor.”

Hüseyin Baş'ın yorumu Mustafa Varank'ı kızdırdı. Varank, Baş'a, BTP'nin kurucusu ve Baş'ın babası Haydar Baş üzerinden yanıt verdi:

“Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek'

Varank'ın sözlerine yanıt veren Baş, 'Hayatta neye inanırım biliyor musunuz ? Kimse bu arkadaş gibi yalan ve iftiraya sarılmamalı, haddini de aşmamalı. Sonra üzülür…' ifadelerini kullandı. Baş, devamında şunları kaydetti:

'Öte yandan utanması gereken babasının partisini yöneten biri değildir, devletin malını babasının malı gibi çarçur edenler, milletin hakkını sağa sola peşkeş çekenlerdir.Ayrıca babam şeyh olsaydı dizinin dibinden ayrılmazdınız zira bayılırsınız şeyhlere.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
172
101
18
8
7
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mucahit dalveren

huseyin bas akli basinda insanlarin dusundugunu dile getirmis

kunti

Hüseyin baş, varank a başını geçirmiş.

Theo

Zaman olup yolda yürüyememesi,zaman zaman şu aktiflik.Keramet nerdr acaba?

Theo

Bu iyiydi🤣👍