Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın Açıklamasından Bir Gün Sonra: Eşini 23 Yerinden Bıçaklayarak Yaralayan Ağ'a Kamu Davası Açıldı

Erdoğan'ın Açıklamasından Bir Gün Sonra: Eşini 23 Yerinden Bıçaklayarak Yaralayan Ağ'a Kamu Davası Açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldiği kadın muhtarlara yönelik konuşmasında Özlem Ağ'ın yaşadıklarına da değinmişti. Erdoğan'ın konuşmasından bir gün sonra Ağ'ı 23 yerinden bıçaklayan eşine kamu davası açıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, ayrı yaşadığı eşi Özlem Ağ'ı 23 yerinden bıçaklamak suretiyle kasten yaralanmasına sebebiyet veren halen ceza infaz kurumunda tutuklu olarak bulunan Samet Ağ hakkında Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sonucunda 'Eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs' iddiasıyla Tokat 1. Ağır Ceza Mahkemesinde kamu davası açıldığı belirtildi.

Tutuksuz yargılanıyordu

Tutuksuz yargılanıyordu
www.a3haber.com

Tokat merkeze bağlı Mülk köyünde 1 Nisan 2021'de boşanma aşamasındaki eşi Samet Ağ tarafından 23 yerinden bıçaklanan Özlem Ağ ile bacağından yaralanan babası Mehmet Demirel, uzun süre hastanede tedavi görmüştü.

Gözaltına alınan ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan Samet Ağ ise bir süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Samet Ağ, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar tutuklanmıştı.

Samet Ağ, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar tutuklanmıştı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın, Samet Ağ'ın tahliyesini isteyen savcı ile tahliye eden hakim hakkında HSK'ya inceleme yapılması için izin verdiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kadının başı açık olsaydı, muhafazakar olmasaydı reisiniz tenezzül etmezdi. Dikkat edin birçok örnek var. Mesela, Başak Cengiz olayı. Kadınları böyle ayıran ... Devamını Gör

rcpbyrm

allah razı olsun ya , zahmet olmadı umarım.

Kunti kunti

Adalete bak tam batmış yerin dibine!!! Yani bir suç dosyasında müşteki durumunda iseniz dua edinde bizim kabilenin reisi olaya müdahil olsun. Aksi halde bekl... Devamını Gör