Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na ‘Altın Kaplama Klozet’ Davası

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na ‘Altın Kaplama Klozet’ Davası

ATKN
02.06.2015 - 13:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında yaşanan altın kaplama klozet polemiği yargıya taşındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, başvuruyu Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya yaptı. Başvuru dilekçesinde olmayan bir şeyin varmış gibi beyan edildiği belirtilerek, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda altın kaplama klozet bulunduğu iddiasının gerçek olmadığı ifade edildi.

Dilekçede, CHP liderinin iddiasını ispat için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gelerek keşif yapmasının yerinde olacağı belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun iftira atarak kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle manevi tazminat davası açıldığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ey Kılıçdaroğlu ne zamandan beri külliyenin tuvaletlerini gezdin, temizledin de oranın altın kaplama olduğunu gördün' demiş, Kılıçdaroğlu ise 'cezai ehliyeti yok, muhatap almıyorum' diyerek 'tuvalet temizleyip ekmek parası kazanan tüm emekçilerin gözlerinden öpüyorum' şeklinde yanıt vermişti.

CNN Türk ve Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0