Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Enflasyon Açıklaması: 'Hayat Pahalılığı Meselesini Çözeceğiz'

Erdoğan'dan Enflasyon Açıklaması: 'Hayat Pahalılığı Meselesini Çözeceğiz'

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonda arzu edilmeyen artış yaşandığını belirterek, 'Enflasyon farkı başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın kazanç seviyelerini korumaya devam edeceğiz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanZonguldak-Kilimli Yolu açılış törenine İstanbul'da Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Yatırım tutarı 1 milyar 150 milyon lira olan bu proje sayesinde 40 dakika süren Zonguldak-Kilimli arasındaki ulaşım 5 dakikaya düşecek. Toplamda 3 milyar 404 milyon liralık bu yatırımların şehrimize, ülkemize, belediyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

'Çalışanların kazancını korumaya devem edeceğiz'

'Çalışanların kazancını korumaya devem edeceğiz'

Bizim için aslolan vatandaşımızın ne yaşadığıdır ne istediğidir. Milletimizin her derdi her acısı her sancısı bizim ilk ve olmazsa olmaz önceliğimizdir. Enflasyon başta olmak üzere şu dönemde yaşadığımız her sıkıntının da üstesinden mutlaka geleceğiz. Çalışanlarımızı hayat pahalılığı altında ezdirmemek için ciddi iyileştirmeler yaptık. Gelişmelere göre enflasyon farkı olmak üzere, tüm çalışanlarımızın kazanç seviyelerini korumaya devam edeceğiz. Külfetin sadece çalışanlarımızın emeklilerimizin sırtına yüklenmesine asla izin vermeyeceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
11
9
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uzaklardan

Vaatleri bitmiyor. Enflasyonu, doları düşüreceğiz şunu bunu yapacağız maliye bakanının gözlerindeki ışığa bakın deyip şekil şemal gösterme! bana ümit verme! ... Devamını Gör

Kaiki Deishuu

ne gibi reis? planın ne? senede iki kez mi maaşları zamlayacaksın? 3 veya 4 kez? ne abi planın ne Allah aşkına bir kez olsun altı dayanaksız vaat vermekten... Devamını Gör