Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan 'Boğaziçi' Açıklaması: 'Camide Bira Kutularıyla Nasıl İşgalci Hareketler Yaptıklarını da Gördük'

etiket Erdoğan'dan 'Boğaziçi' Açıklaması: 'Camide Bira Kutularıyla Nasıl İşgalci Hareketler Yaptıklarını da Gördük'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atadığı Melih Bulu'ya yönelik protestolarla ilgili 'Terör örgütü iltisaklı kişilerin en ön safta yer aldığı bu tür eylemlerin demokrasiyle hak arayışıyla fikir ve ifade özgürlüğüyle uzaktan yakından ilgisi yoktur' dedi.

Konuşmasında 'Biz bu filmi 18 yıldır yüzlerce defa seyrettik' diyen Erdoğan, 'Gezi'de esnafın malını mülkünü yağmalarken, Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ni işgal ederken orada bira kutularıyla beraber nasıl işgalci hareketler yaptıklarını da gördük' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır-Ergani-Elazığ Yolu Devegeçidi Köprüsü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'ne canlı bağlantı yöntemiyle katılan Erdoğan, Boğaziçi'ndeki protestolara ilişkin şunları söyledi:

-

"Camide bira kutularıyla beraber nasıl bir işgalci hareket yaptıklarını da gördük" 🎥

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne AKP'den aday adayı da olan Melih Bulu’yu atamış ve öğrenciler bu kararı protesto etmişti.

Öğrencilerin eylemine Boğaziçi öğretim üyeleri de destek vermişti. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
521
394
75
54
20
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adam

Haklısınız esnafın malını mülkünü yağmalamadınız ama yaptığınız ve kabul etmediğiniz hatalı ekonomik hamlelerle esnafta mal mülk bırakmadınız. Camiide bira i... Devamını Gör

be happy

“Basit bir atamadan ortalığı karıştırıyorlar “ diyorsanız o atamayı yapmayıverin. Bırakın kendi üniversitelerinin rektörünü KENDİLERİ seçsinler. Ülke karışsı... Devamını Gör

-1375

izlediğin o kabataş görüntülerini de artık yayınla reis 8 sene oldu hala göremedik..