Görüş Bildir
Haberler
Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunlarını Yayınladı! Epic Games Ücretsiz Oyunları Neler?

Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunlarını Yayınladı! Epic Games Ücretsiz Oyunları Neler?

Müge Kakşi
02.12.2021 - 22:15

Kuzey Carolina merkezli bir video oyunu yapım ve geliştirme şirketi olan Epic Games her hafta olduğu gibi bu haftada 2 oyununu ücretsiz olarak kullanıma sundu. Oyun severleri sevindiren bu haberle binlerce kişi oyunları araştırmaya başladı. Ücretsiz olarak Epic Games sayfasından indirip oynayabileceğiniz oyunları almak için 9 Aralık'a kadar vakit tanındı. Peki Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları neler? Epic Games oyunları konusu ne? İşte Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarına dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Epic Games Store, bu hafta aksiyon temalı çok oyunculu hayatta kalma oyunu Dead by Daylight ücretsiz yaptı. Oyunculardan birinin acımasız bir Katil’i ve kalan dört kişinin yakalanmaktan ve öldürülmekten kaçmaya çalışan Kurbanları oynadığı Dead by Daylight, korku severler arasında popüler konumda bulunuyor. Diğer oyun ise sinir ağları üreten bir makine öğrenimi uzmanısınız ama kediniz bu konuda sizden daha başarılı. Ne yapardınız? Değeri 21 TL olan while True: learn() oyununda bu sorunun cevabını bulmaya çalışacaksınız. Bulmacaları çözerek kedi dilini insan diline çeviren bir sistem kurmanız gerekecek. Dead by Daylight ve while True: learn(), 9 Aralık 19:00’a kadar bedava.

Epic Games'in Ücretsiz Oyunları Neler?

Epic Games'in Ücretsiz Oyunları Neler?

Epic Games ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Oyuncuların her hafta merakla beklediği oyunlara bu hafta 2 adet oyun eklendi. Epic Games'in verdiği oyunlar 80 TL değerinde.

Epic Games bu hafta Dead by Daylight'da dahil olmak üzere 2 adet ücretsiz oyun veriyor. Hemen kütüphanenize ekledikten sonra indirip oynayabilirsiniz.

Dead by Daylight

Dead by Daylight

59 Türk Lirası değerinde olan Dead by Daylight, oyunculardan birinin acımasız bir Katil’i ve kalan dört oyuncunun yakalanmaktan, işkence görmekten ve öldürülmekten kaçmaya çalışan Kurbanları oynadığı 4’e karşı 1 çok oyunculu korku oyunudur. Kurbanların üçüncü şahıs oynadığı bu oyunda amaç, Katil’e yakalanmadan Ölüm Alanı’ndan kaçmaya çalışmak.

While True: learn()

While True: learn()

Bu oyunda, kedisinin insan dilini konuşamasa da kodlama konusunda çok iyi olduğunu kazara keşfeden bir kod yazarı olarak oynuyorsunuz. Kedilerden insanlara bir konuşma tanıma sistemi kurabilmek için makine öğrenimi hakkında her şeyi öğrenip görsel programlamayı kullanmanız gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın