Görüş Bildir
Haberler
Entelektüel Birikiminizi Şahlandıracak Onlarca Kaliteli İçeriği E-Postanıza Getiren Türkçe Bültenleri Derledik!

Entelektüel Birikiminizi Şahlandıracak Onlarca Kaliteli İçeriği E-Postanıza Getiren Türkçe Bültenleri Derledik!

Teknoloji, doğru bilgi, sanat... Hepsini posta kutunuza gelen özenli bültenlerle başınız ağrımadan takip etme alışkanlığı edindirmeye geldik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aposto!

Aposto!

Aposto!, bizi gündemin içerisinde ancak gürültüsünden uzak tutmayı amaçlayan bir bülten.

'Yepyeni bir gazete ve dergi deneyimine adım at. Yalın, farklı görüşleri bir araya getiren, ücretsiz...' diyorlar kendileri için. Sadece gündemle ilgili bültenleri de yok, içerikleri dolu dolu bültenleri arasında iş dünyası ve ekonomiye, teknolojiye, sanata, spora odaklanan birçok bültenleri de barındırıyor. 

Abone olmak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Teyitlendin

Teyitlendin

Teyit.org'un her hafta yayılan ve teyitlenen yaygın yanlış bilgileri derlediği bülteni Teyitlendin'le her yerde karşılaştığımız, inandığımız birçok haberin ve içeriğin aslını öğreniyoruz.

Her Pazartesi posta kutunuza gelen bültene abone olmak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Bref

Bref

Bref Bülten bizi daha berrak düşünmeye itecek bir girişimin ürünü.

Kendilerini şöyle tanıtıyorlar:

Bref'in varoluş amacı tarafsızlığa dayanır ve hedef kitlesini toplumun tüm tarafları oluşturur. Nitekim; ürettiğimiz içeriklerin asıl verimi, aralarındaki bağlantı ve anlam bağı kopmuş toplum kesimlerinin birbirini tekrar duymaya başlamasıyla ortaya çıkar.

Bu bağlamda her gündem konusuna ilişkin her kesimden 'ilgi gören' görüşleri derler. Her kesimden düşünce gruplarıyla, akademisyenlerle, tanınan politikaya yön veren aktörle dirsek temasında birlikte çalışır.

Bref'e abone olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

NewsLabTurkey

NewsLabTurkey

Bizim yorumumuzdan evvel onların kendini tanıtmalarına izin vermek en iyisi: 

'Türkiye’nin gazetecilik çalışmaları ve gazetecilik endüstrisi ile ilgili en prestijli bültenini oluşturduk: NewsLabTurkey ne okuyor? Haftalık haber bültenimiz kapsamında, trend konuları ve gazetecilik endüstrisindeki yaygın tartışmalar hakkında her hafta okurlarımıza bülten yolluyoruz.'

Gazetecilik ve yeni medyayla ilgiliyseniz okumaktan keyif alacağınız bültene buradan, web sitesinin alt kısmında bulunan kutucuktan abone olabilirsiniz.

Monokrom

Monokrom

Pazar sabahlarında kahvaltı esnasında kahvenizi yudumlarken birkaç dakikada sizi besleyecek ilgi çekici içeriklerden bahseden Monokrom'a başlamanızla bitirmeniz bir olacak. 'Sağlam ve sıkı içerikler' ürettiğini söyleyen bu bülteni seveceksiniz.

Abone olmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İncelikler

İncelikler

'İncelik' dediğinizde aklınıza her ne geliyorsa o şeyi doyuracak bir bültenle geldik. Zaten bir kez okuduktan sonra size de sirayet edecek o inceliği seveceksiniz. Kaliteli içerikler de cabası.

İncelikler’in kirpisi, pazartesi sabahlarına renk katmayı hedefliyor. Gri e-postaların arasında bir güzellik, gülümseme vesilesi. Her hafta pazartesi sabahı 07:00’da gönderilen e-bültenler, önceki haftanın okumalarını, zihni çalıştıran fikirleri, iyi işleri, mutlu eden ayrıntıları barındırıyor. Yeni haftaya gösterişsiz ve sade bir başlangıç, hevesle. Tiyatro, dizi, film ve Podcast önerilerini eksik etmiyor.

Abone olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bigumigu Günlük/Haftalık

Bigumigu Günlük/Haftalık

Yaratıcı işlerin adresi Bigumigu'nun günlük gelişmeleri sizi yormadan aktaran günlük bülteni her akşam posta kutunuza geliyor, tüm bunlara haftalık erişmek isterseniz son bir haftanın önemli haberlerinden oluşan bir seçki cuma günleri size ulaşıyor.

Gününüzün rengini değiştirmek ve abonelik için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

5 Kişi

5 Kişi

Sadece bir bülten değil, bir topluluk olarak da varlığını sürdüren 5 Kişi'de farklı yollardan yürümüş özgün insanların hayata bakış açıları, hayatlarındaki kırılma anları, kritik konularla ilgili duygularını & düşüncelerini okuyacaksınız.

Bültene abone olup 5 Kişi komünitesine dahil olmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Loud News

Loud News

İsmi 'News' olsa da Loud News bülteninde karşılaşacağınız şey haberler olmayacak. Gündemde sıkışıp kalmış zihinler için bir kaçış noktası olarak her hafta yeni ve başarılı girişimleri, teknoloji ve modern dünyayla ilgili zihin açan yazıları okuyor olacaksınız. Ayrıca her bültende internetin derinliklerinden öneriler de var.

Buradan abone olabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın