Görüş Bildir
Haberler
Dil Kurslarına Binlerce Lira Vermeden Günde Sadece 15 Dakika Ayırarak Yeni Dil Öğreten Uygulamalar!

Dil Kurslarına Binlerce Lira Vermeden Günde Sadece 15 Dakika Ayırarak Yeni Dil Öğreten Uygulamalar!

Binlerce liralık dil kurslarında paranızı çarçur etmeyin, kolayı var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Grammarly

Grammarly

Dil öğrenirken çoğunlukla karşılaştığımız problem yazdığımız şeylerin doğru olup olmadığını kolayca teyit edememek. Grammarly ister bir metin hazırlarken ister WhatsApp üzerinde konuşurken yazdığınız cümledeki hataları buluyor, bazen kullandığınız sözcükleri daha anlamlı olanlarıyla güncelliyor, kesinlikle işe yarıyor.

Beelinguapp

Beelinguapp

Bu uygulamanın farklı bir tarzı var, belki de ihtiyacınız olan yöntemi size sunuyor. Size öğrenmek istediğiniz dilde bir metni sunarken aynı anda kendi dilinizde de metnin versiyonunu sunuyor ve karşılaştırma yaparak yapıları kavramanızı sağlıyor. Görsel hafızanıza kazıdığınız kavramlar bir daha asla kaybolmuyor.

Cambly

Cambly

Öyle yeni teknikler değil alışılagelmiş yöntemler, en iyi öğreticiler tarafından sunuluyor Cambly'de. Birebir derslerle ilgi alanlarınıza göre dünyanın her noktasından alanında en iyi eğitimcilerle ister dil bilginizi geliştirebilirsiniz isterseniz spesifik bir alanda daha iyi hale gelmek için çalışabilirsiniz.

Voscreen

Voscreen

Bazen bir ders izleyip soruları çözmek yerine bu işi eğlenceli halletmenin yollarını arıyoruz. Voscreen her gün izlediğiniz videolarla seviyenize göre değişken, size dil öğrenimini kolaylaştıracak sorular soruyor. İzlediğiniz videodaki cümleyi tanıyıp doğru seçtikçe izledikleriniz de değişiyor, yeni diliniz iyileşiyor.

Memrise

Memrise

Yine bilinen uygulamalardan biri Memrise'ın ücretsiz ve ücretli iki sürümü var şimdiden söyleyelim. Ücretsiz sürümünde derslerin büyük bir kısmına ulaşıp bu uygulamanın size uygun olup olmadığını test edebiirsiniz, şayet memnun kalırsanız vereceğiniz para dil kurslarının yanında devede kulak kalacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Internet Polyglot

Internet Polyglot

Şimdi bir web sitesiyle tanıştıralım sizi. İşleyişi basit, öğrenmek istediğiniz dili ve anadilinizi işaretledikten sonra hafızanıza sizin ihtiyacınız olacak bilgileri yerleştirmek için Internet Polyglot çalışmaya başlıyor. Basit bir yöntem olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama kimi zaman en iyi çözümler en basit olanlardan çıkabilir.

HiNative

HiNative

Ben derslerle testlerle uğraşmak istemiyorum dediyseniz sizin için de bir numaramız var. HiNative'de öğrenmek istediğiniz dile dair soruları yanıtlayacak, anadili ile size yardımcı olacak dev bir kitle var. Telaffuzunu merak ettiğiniz bir sözcük varsa doğru olduğunu düşündüğünüz kelime telaffuzunu kaydedin, paylaşın. Siz de katkıda bulunun.

Duolingo

Artık duymayan kalmamış olabilir ama böyle bir liste yaparken Duolingo'yu dahil etmemek olmaz. Kendine has tekniği ve alıştırmalarıyla bir dil öğrenirken ihtiyacınız olan her şeyi sunmak için çalışan bu uygulamayı seveceksiniz. Belli seviyeleri aştıktan sonra öğrenmekten korktuğunuz o dillerin hiç de zor olmadığını göreceksiniz.

Tandem

Tandem

Bilgi takas edildikçe güzeldir, değil mi? Tandem uygulamasında ilgi alanınıza ve öğrenmek/öğretmek istediğiniz dillere göre kişilerle tanışıp bilgilerinizi paylaşabiliyorsunuz. Bir sohbet uygulamasından farklı, sadece dil öğrenme odaklı. Bunun yanında özel eğitimler de alabiliyor olsanız da uygulamanın kendi içerisinde yer alan öğretim mekanizması çok işinize yarayacak.

Lingvist

Lingvist

Lingvist'in bir iddiası var, kendi ürettikleri ve bilimsel olarak etkisi kanıtlanmış algoritmalarıyla 200 saatte yeni bir dili öğreteceklerini söylüyorlar. İşinize yaramayacak ezber yöntemler, kullanmayacağınız sözcükler Lingvist'te yok. Bir şans vermek gerek çünkü 200 saatte yeni bir dil öğrenmek mucize değil mi?

Peki bunlar bizim önerilerimiz, sizin deneyip faydasını gördüğünüz uygulamalar neler? Yorumlarda bekliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
14
6
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?