Görüş Bildir
Haberler
Enflasyon Oranı 2022 Ne Zaman Açıklanacak? 2022 Ocak Enflasyon Oranları Açıklandı mı?

Enflasyon Oranı 2022 Ne Zaman Açıklanacak? 2022 Ocak Enflasyon Oranları Açıklandı mı?

Enflasyon oranları 2022 yılının ilk TÜİK verisi olacak. Ocak enflasyon oranları gündemde merakla beklenen konular arasında yer alıyor. Ay sonunun gelmesi ile birlikte enflasyon verileri ile ilgili aramalar da hız kazandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini bu ay başında açıklamıştı. Böylece 2022 memur ve emeklilerin maaşına yapılacak zam olmuştu. Peki, enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enflasyon oranları için gözler Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine çevrildi. Kira artış oranı ve memur ve memur emekli zammında belirleyici olan aralık ayı enflasyon rakamları, ocak ayında açıklanacak. Her ayın başında bir önceki ayın enflasyon verilerini yayınlayan TÜİK, TÜFE ve Yİ-ÜFE'yi kamuoyu ile paylaşacak. Kasım ayında 12 aylık ortalamalar dikkate alındığında, tüketici fiyatları yüzde 17,71, yurt içi üretici fiyatları yüzde 38,94 artmıştı. Peki, Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak?

2022 Enflasyon Oranları Ne Zaman Açıklanacak?

2022 Enflasyon Oranları Ne Zaman Açıklanacak?

2022 Ocak ayı enflasyonu 3 Şubat 2022 Perşembe günü Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak.

Aralık Ayı Enflasyon Oranı Ne Kadardı?

Aralık Ayı Enflasyon Oranı Ne Kadardı?

Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK'ten yapılan açıklamada Aralık ayında enflasyonun (TÜFE) aylık bazda yüzde 13,58 artış kaydettiği duyuruldu. Böylece 2021 enflasyonu yüzde 36,08 seviyesine ulaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın