Görüş Bildir
Haberler
En Farklı 10 Yatak Modeli

En Farklı 10 Yatak Modeli

clandestin
25.08.2014 - 21:04 Son Güncelleme: 26.08.2014 - 00:58

1. Cenin Pozisyonlu Yatak

1. Cenin Pozisyonlu Yatak

Bu yatak gerçekten oldukça garip. Çünkü sadece tek bir pozisyonda uyumak için dizayn edilmiş. Cenin pozisyonunda yatmak için mükemmel tasarlanmış ancak kim bütün bir gece hiç kımıldanmadan cenin pozisyonunda uyuyabilir ki? Bu tasarım iyi bir uyku için kesinlikle en doğru tercih değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Duvar yatağı

2. Duvar yatağı

Evinizde alanınız dar ise çalışma ve yatak odanızı aynı oda içerisine yerleştirerek dar alanlarınızı kullanışlı hale getirebilirsiniz. Hem de oldukça modern bir yöntemle. Tek bir tuşla açılan yatağınız bir alman tasarımı. Tabiki bu yatağa sahip olmanız için 7000$’ı da gözden çıkarmış olmanız gerekiyor.

3. Asansör yatak

3. Asansör yatak

Yine dar alanlara yer açmak için yapılan farklı bir uygulama. Bekarlar için ideal. Yatak bu kez tavandan aşağıya iniyor. Asansör sistemiyle çalışıyor. Gün içinde eve gelen kimse yatağınızı göremiyor akşam da bir anda şipşak yatağınız ortaya çıkıyor. Kaybolan bir yatağa göre oldukça şık.

4. Teknolojik yatak

4. Teknolojik yatak

Bu tasarım gerçekten olağanüstü. Tembellik yapmayı sevenler içinse ideal. Tek bir kumanda ile yattığınız yerden odanın tüm kontrolüne sahip olabilirsiniz. Bir teknoloji harikası. İnternette surf yapabiliyor, film seyredebiliyor ya da müzik dinleyebiliyorsunuz. Ve en güzel kısmı da bunların hepsini konforlu yatağınızdan hiç kalkmadan yapabilmeniz. Bu yatağa sahip olacak kişilerin biraz kilo problemi olacağı şimdiden belli oluyor.

5. Bilgisayar yatak

5. Bilgisayar yatak

Bu aslında çok sıradan bir yatak ama bilgisayarsız yaşayamayan kişiler için birebir. Dar alanları en konforlu şekilde kullanmak için tasarlanmış akıllıca bir tasarım daha.

6. Çek-yat ranza

6. Çek-yat ranza

Durduğu yerden bu koltuğu sakın sıradan bir çek yat sanmayın. Çek yatın gelebileceği belki de son nokta bu. Çek yatın içine öyle bir mekanizma kurmuşlar ki o 2 kişilik koltuğa bir bakmışsınız ranza haline gelmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Sinema yatağı

7. Sinema yatağı

Gördüğünüz gibi bu sadece çok rahat bir yatak değil. Bu kez yatağın içerisine dev ekran bir plazma tv saklamışlar. Gece yatmadan önce yatağınızda filminizi izlemişsiniz ve artık uyku zamanı geldiğinde sadece 1 düğmeye basıyor ve ekranın yatağınızın içine girmesini keyifle izliyorsunuz. Müthiş değil mi?

8. Uçan yatak

8. Uçan yatak

Hiç bilim-kurgu filmlerinde gördüğünüz uçan yataklara sahip olmayı istediniz mi? Bu artık neredeyse mümkün! Burda tabiki bir sihirbazlık gösterisi yok. Uçan yatak görüntüsünü verebilmek için tasarımcılar yatağı duvara monte etmişler. Bu yatağı gören misafirlerinizin çok etkileneceklerinden kuşkunuz olmasın.

9. Dairesel yatak

9. Dairesel yatak

Gerçekten çok orijinal bir fikir. Bu yatakla birlikte hem 2 tane yarım ay şeklinde koltuğa hem de yuvarlak bir yatağa sahip olabiliyorsunuz. Yatağınızla gurur duyabilirsiniz!

10. Bulut şeklinde yatak

10. Bulut şeklinde yatak

İlk bakışta kocaman sallanan bir sandalyeye benziyor. Daha doğrusu sallanan yatağa. Bu yatak sayesinde odanızın görüntüsü tamamen değişiyor. Sadece normal bir yatağın konulacağı alandan daha büyük bir alana ihtiyacınız var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın