Görüş Bildir
Haberler
En Güzel Tasarıma Sahip Kahve Fincanı Takımları

etiket En Güzel Tasarıma Sahip Kahve Fincanı Takımları

güzpilici
21.11.2021 - 03:30

Sunumlarda önemli rol oynayan kahve fincanlarımız özellikle gelinlerin tatlı telaşlarının vazgeçilmez parçasıdır. Kahve fincanı takımı alırken en kaliteli ve şık tasarımı seçmeniz önemli. Her yudumda kahvenizden alacağınız keyfi artırırken, kalitesiyle de uzun yıllar kullanmanızı sağlar. Sizler için seçtiğimiz tasarımlarıyla kendine hayran bırakan fincan takımlarına gelin birlikte bakalım.

 Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bol köpüklü kahve sevenler için.

1. Bol köpüklü kahve sevenler için.

Kahvemin köpüğü kaçmasın diyenler dar ağızlı fincanlar tercih etmeli. Bu fincan da tam bol köpüklü kahveleriniz için yapılmış. Satın almak istersen linkini buraya bırakıyorum.

Kullanıcı yorumu:

tam istediğim gibi :) Fincanın ağzı dar kahvenin köpüğünü çok gösteriyor. Tabağının yapısından dolayı fincan tabağın içinde kaymıyor. Tabağın kenarındaki çukur yapı sayesinde fincan yanına koyduğum çikolata vs fincana deyip erimiyor. Daha ne isterim :) bu arada elde yıkıyorum. Tek dez avantajı belki budur. Ama tam kız isteme fincanı :) sıfır risk

2. Hayvanseverler buna bayılacak!

2. Hayvanseverler buna bayılacak!

Tasarımındaki orman teması ve hayvan figürleriyle modern ve şık olan bu takım, her fincanının ayrı bir renge sahip olmasıyla da ilgi çekiyor. Günlük kullanım için oldukça ideal olan bu takımı almak istersen buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

Uzun zamandır begendigim bir modeldi. Çeyizim için aldım. Paketleme gayet güzeldi. Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.Şimdiden kullanmak için sabırsızlanıyorum 🥰

3. Nakışlı tasarımıyla oldukça ilgi çekici.

3. Nakışlı tasarımıyla oldukça ilgi çekici.

Zarifliği, şıklığı ve nakışlı tasarımıyla bu fincan takımı özel günlerinize ışıltı katacağına eminim. Mavi, kırmızı ve yeşil tonlarının bu harika uyumuna sahip olan fincan takımını almak istersen tıkla.

Kullanıcı yorumu:

Çok memnun kaldım ürün gerçekten çok kaliteli desenleri resimdeki gibi güzel, paketlemesi son derece sağlam geldi. Hem kendime hem arkadaşıma hediye aldım. Hediyelik için de çok uygun bir takım. Almanızı öneririm

4. Farklı bir tarz isteyenler bu takıma bakmadan geçmeyin.

4. Farklı bir tarz isteyenler bu takıma bakmadan geçmeyin.

Şirin tasarımı, farklı farklı renkleriyle o kadar güzeller ki fiyatını da gördüğünüzde bu takım benim olmalı diyeceksiniz. Linki bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

En sevdiğim fincan takımım oldu gerçekten mükemmel bi ürün çok tatlılar herkese tavsiye ederim düşünmeden alabilirsiniz

5. Sadelikten ödün vermeyenlerin tercihi.

5. Sadelikten ödün vermeyenlerin tercihi.

Hafif kreme çalan beyaz rengiyle vermiş olduğu sadelik ve üzerindeki minik işlemeleriyle tam bir çeyizlik olan bu takımı buradan satın alabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

ben çeyizim için aldım hiçbir eksiği olmadan geldi resimde daha büyük gözüküyor ama fincanım boyutu çok güzel ve o kadar zarif ki... kalitesinden söz etmeye bile gerek yok Karaca kalitesi zaten. Ürün tek kelimeyle mükemmel görn herkes de çok beğendi tavsiye ederim

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın