Görüş Bildir
Haberler
DHKP-C’li İlan Edilen Emekli Öğretmenden Suç Duyurusu

DHKP-C’li İlan Edilen Emekli Öğretmenden Suç Duyurusu

Onedio Medya
25.08.2015 - 11:53 Son Güncelleme: 25.08.2015 - 12:50

Siirt'te PKK’nın düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan 8 asker arasında bulunan jandarma er Bahadır Aydın'ın cenazesinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu protesto eden vatandaşlar arasında yer alan Mehmet Şenol, kendisini DHKP-C’li ilan eden ve hükümete yakınlığı ile bilinen medya kuruluşları hakkında suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şehit cenazesinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu protesto eden vatandaşlar arasında yer alan Mehmet Şenol, kendisini DHKP-C’li ilan eden Sabah gazetesi ve A Haber hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. 

Birgün gazetesinden Zeynep Yüncüler'in haberine göre, avukat Doğan“ Yandaş medyanın Mehmet hakkında cadı avı başlatması üzerine hem basın savcılığı, hem tekzip yayınlanmak üzere mahkemeler nezdinde hem de RTÜK nezdinde gerekli yasal çalışmalara başlattık.”dedi.

Ne olmuştu?

Cenaze töreni sırasında cami avlusundaki kalabalık arasında yer alan Mehmet Şenol’ Bakan Müezzinoğlu'nun geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu 'Cumhurbaşkanı yerine başkanı seçmiş olsaydık Türkiye bu kaosu yaşamayacaktı'  açıklamasına atıfta bulunarak 'Sayın Bakan, başkan seçseydik bütün bunlar olmayacaktı değil mi? Bunu siz söylediniz. Başkan seçilinceye kadar ne kadar kan gidecek?' diyerek bağırmıştı.

Şehit Cenazelerinde Tepki Gösteren Şehit Yakınları ‘Terörist’ İlan Edildi

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bizi protesto eden herkes teröristtir algısı yaratmaya çalışıyorlar'

Mehmet Şenol da hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi ve A Haber tarafından DHKP-C’li ilan edilmişti. 

Şenol, 'İktidar medyası bu tip haberlerle 'normal yurttaş bize tepki göstermez, halk bize tepki göstermiyor' algısı yaratmaya çalışıyor. Ben orada bakana kendi sözlerini hatırlattım. Tepki gösteren herkesi terörist ilan ediyorlar. İnsanların ailelerini düşünmeden hedef gösteriyorlar. Her türlü hukuki yola da başvuracağım' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0