Görüş Bildir
Haberler
Elinizden Düşüremeyeceksiniz: En İyi Ücretsiz Mobil Oyunlar

Elinizden Düşüremeyeceksiniz: En İyi Ücretsiz Mobil Oyunlar

Kemal
18.12.2022 - 18:05

Mobil oyunlar son yıllarda gelir açısından oyun sektörünün büyük bir bölümünü oluşturmaya başladı. Son zamanlarda Call of Duty, Rainbow mobile gibi adını konsol ve bilgisayarda duyurmuş oyunlarda mobil aygıtlarda oynanabilir hale gelebilecek. Metro ve otobüslerin vazgeçilmezi haline gelen mobil oyunlarda, son zamanların en iyi ücretsiz oyunlarını sizler için listeledik

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Stumble Guys Mobil

1. Stumble Guys Mobil

32 oyuncunun eş zamanlı olarak eleme sistemi ile oynadıkları Fall Guys benzeri oyun 100 milyon indirmeyi geçerek mobil oyunlarda son yıllarda adından sıkça söz ettirdi. Renkli tasarımı ile çoğu mobil oyundan farklı olan Stumble Guys oyuncuların beğenisini kazandı.

2. FIFA Futbol Mobil

2. FIFA Futbol Mobil

Ultimate Team modu ile oynanan oyun yeni sürümü ile daha fazla özellik ve etkinlik ile oyuncular tarafından tam not aldı. Hayalinizdeki takımı kurabileceğiniz FIFA Futbol 10 milyondan fazla indirme ile mobildeki en iyi futbol oyunları arasında yerini aldı.

3. T3 Arena

3. T3 Arena

3v3 çok oyunculu atış oyunu olan T3 Arena Shooter tarzı oyun sevenler için grafik ve oynanış açısından tercih edilebilir bir seçenek. Çok sayıda farklı oyun modu bulunan T3 Arena oyunculara farklı bir deneyim sunuyor.

4. Roblox

4. Roblox

Yaratıcılığın ön planda olduğu ve çok oyunculu oynanabilen Roblox hayal ettiğiniz her şeyi olmayı vaat ediyor. Rakiplerle mücadele edebileceğin veya arkadaşlarınla oynayarak sohbet edebileceğin oyun son yıllarda adından övgü ile bahsediliyor.

5. Brawl Stars

5. Brawl Stars

En popüler mobil Espor oyunlarından birisi olan Brawl Stars karakterleri ve oyun modları ile keyifli bir oynanış sunuyor. Çok sayıda oyun modu bulunan ve sürekli yeni içerik getiren Brawl Stars mobilde Battle Royale türünde en iyi seçeneklerden birisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Lord of the Rings: Rise to War

6. The Lord of the Rings: Rise to War

Yeni çıkan dizisi ile tekrar gündemde olan Lord of The Rings efsanesi mobil oyun camiasında da adını duyurduğu Yüzüklerin efendisi: savaşlar strateji türünde oyun sevenler için harika bir tercih.

7. Call of Duty: Mobile

7. Call of Duty: Mobile

Yıllarca konsol ve bilgisayar da adından sıkça söz ettiren ve kendi fan kitlesini oluşturan Call Of Duty mobile versiyonu ile çok beğeni toplayan battle royale oyunlarından birisi oldu.

8. Diablo Immortal

8. Diablo Immortal

Efsane kabul edilen Diablo serisi sevenleri tarafından mobil için tasarlanması ile çok eleştirilmesine karşın MMO sevenler için gayet ideal bir oynanış sunuyor. İlk açıklandığında tepki gören Diablo çıktıktan sonra çoğu oyuncu tarafından keyifli oynanışı ile eleştirileri gölgede bıraktı.

9. Apex Legends Mobile

9. Apex Legends Mobile

Oyun dünyasına sessizce giriş yapıp çok büyük bir kitle kazanan Apex Legends, mobil versiyonu ile de adından söz ettirme peşinde. Herhangi bir reklam olmadan bilgisayar için bir anda giriş yapan oyun anlık oyuncu sıralamasında PUBG ve Fortnite gibi oyunları geride bırakmıştı.

10. Rocket League Sideswipe

10. Rocket League Sideswipe

Listedeki diğer oyunlar gibi Rocket League’de oyun dünyasında çevrimiçi oyun seven arkadaşların vazgeçilmezlerinden olan ve bu başarısını mobile taşımayı başarabilmiş oyunlardan birisi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
16
8
7
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın