Görüş Bildir

Elektrikli araçların son yıllarda iyice artan kullanım oranları, birkaç tartışmayı da beraberinde getiriyor. Elektrikli araçlar için dünyanın dört bir yanında çalışmalar yapılırken, hemen hemen her gün de yeni bir elektrikli araç markası duymaya başlıyoruz. Özellikle Çin'de birçok elektrikli araç markası ortaya çıkarken, araçların soğuk havalardaki çalışmama ya da arıza verme durumları ise sıklıkla gündem oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"@carmaster_cg" isimli Instagram hesabı tarafından yapılan bir paylaşım da tam da bu konu nedeniyle viral oldu.. Yapılan o paylaşımda hava sıcaklığı -18 derece olarak belirtilirken, yol kenarlarında bekleyen elektrikli araçlar görülüyor.

"@carmaster_cg" isimli Instagram hesabı tarafından yapılan bir paylaşım da tam da bu konu nedeniyle viral oldu..  Yapılan o paylaşımda hava sıcaklığı -18 derece olarak belirtilirken, yol kenarlarında bekleyen elektrikli araçlar görülüyor.

Hava sıcaklığından dolayı yolda kaldıkları iddia edilen elektrikli araçlara ait o görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Hava sıcaklığından dolayı yolda kaldıkları iddia edilen elektrikli araçlara ait o görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Yapılan paylaşımda yolda kaldıkları iddia edilen elektrikli araçların hava sıcaklığından dolayı mı yoksa başka bir nedenden dolayı mı yolda kaldıkları hakkında ise bir bilgi verilmedi.

İşte o viral olan görüntüler: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

👇

👇

👇

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali

Yok öyle birşey. Hatta togg un bile ilk testleri 20-30 larda oldu.

ken bal

aşırı soğukta pilleri şarj tutmuyormuş. bataryalara ısı yalıtımlı bölme yapsınlar.