Görüş Bildir
Haberler
Elden Ring Sevenler Bunları da Sevdi: Açık Dünyasıyla Oyun Severlere Keyifli Bir Oynanış Vadeden 11 Oyun

Elden Ring Sevenler Bunları da Sevdi: Açık Dünyasıyla Oyun Severlere Keyifli Bir Oynanış Vadeden 11 Oyun

Lunami
08.05.2022 - 16:30 Son Güncelleme: 09.05.2022 - 12:00

Açık dünyasında oyunculara yeni bir boyut yaratan Elden Ring'e benzeyen video oyunları oynayışınıza başka bir kapı aralayacak! 🎮

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Elder Scrolls V: Skyrim

1. The Elder Scrolls V: Skyrim

Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve bir RPG (Role-Playing Game) oyunu olan The Elder Scrolls V: Skyrim, Bethesda Softworks tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyun, Skyrim adlı kurgusal bir ülkede ana karakterin, Alduin isimli bir ejderi öldürme serüvenini konu almaktadır.

2. Dying light 2

2. Dying light 2

Virüse karşı kaybeden insanlığın son yerleşkelerinden olan Harran şehrinde geçen hikayede hayatta kalmaya çalışmak ve kayıp kız kardeşi bulmak Dying light 2'nin ana konusunu oluşturuyor. Tam bir parkur oyunu! Oynadıkça artan çevikliğin ve çeşitli yeteneklerin hayatta kalmanı ve gelişmeni sağlarken, seninle birlikte gelişen düşmanlarla savaşın hiç bitmiyor. Oyunun başından kolay kolay ayrılamayacakmışız gibi görünüyor.

3. Red Dead Redemption 2

3. Red Dead Redemption 2

On dokuzuncu yüzyılın sonlarında Van der Linde çetesinin başarısız bir soygun girişimiyle başlayan oyunda ana tema, peşinde ülkenin federal ajanlarının ve ödül avcılarının olduğu Van der Linde çetesi üyelerinin hayatta kalma mücadelesidir diyebiliriz. Oyunda belini doğrultmaya ve hayatta kalmaya çalışan çetenin aksiyon dolu serüvenini görüyoruz.

4. Sea of Thieves

4. Sea of Thieves

Korsanlığı iliklerinize kadar yaşayabileceğiniz bir oyun olan Sea of Thieves, Rare adlı Video oyunu tasarımcısı olan firma tarafından geliştirilen bir oyundur. Bir aksiyon macera oyunu olan Sea of Thieves'te açık denizlere yelken açarak keşfe çıkacak, gerektiğinde savaşacak gerektiğinde yağma yapacaksınız. Çünkü bir efsane kolay yetişmiyor!

5. Middle-earth: Shadow of War

5. Middle-earth: Shadow of War

Yüzüklerin Efendisi serisi hayranlarının gözlerinden kalpler çıkartacak bir oyun olan Middle-earth: Shadow of War, esrarengiz bir şekilde tekrar hayata dönen  Talion'la birlikte şekilleniyor. Ordular kurarak Mordor'u yenmeye çalıştığınız oyunda en dikkat çeken öznellikler ise Motion Capture tekniği ve Nemesis System'inin kullanılması Shadow Of War'u apayrı bir boyuta taşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Days gone

6. Days gone

Bir ganimet avcısı olan Deacon St. John'u canlandırdığımız bu oyun, açık dünyasının her noktasında ölümü barındırıyor ve oyunculara da küresel salgın sonrası Oregon eyaletinde hayatta kalması düşüyor. Her gün kovalanoyr ve izleniyorsun ve bu durumdan sağ çıkmaya çalışıyorsun. Savaşa hazır mısın? Hazırsan başlayalım!

7. Lords of the Fallen

7. Lords of the Fallen

Kısıtlı açık dünyasında hiç sıkılmadan keyifle oynayacağınız bir oyun olan Lords of the Fallen souls-like türünün güzel örneklerinden. Bir rol yapma video oyunu olan Lords of the Fallen'da Harken isimli bir karakteri canlandırıyoruz. İnsanlığın doğasındaki kötülükle savaşmasına müsaade edilen bir günahkar olan Harken'in yolculuğu böylelikle başlamış oluyor. Sonrasında gelsin çılgın dövüş sahneleri ve aksiyon dolu bir hikâye!

8. Mortal Shell

8. Mortal Shell

İnsanvari bir canlıyı oynadığımız oyunu keşfetmek tamamen oyuncuların elinde! Birçok yönden Dark Souls türüne ait özellikler barındıran Mortal Shell, souls-like türünün özelliklerine sahip bir ilerleyişe sahiptir. Yani dünya hakkında karakterin bir şeyler yapması bekleniyor. Bu bir şeylerden kasıt ise kayıp kahramanların 'shell' adı verilen kabuklardan içinde bulunduğumuz dünyayı anlamaktan geçiyor. Adının hakkını veren bir rol yapma video oyunu!

9. Bloodborne

9. Bloodborne

İçinde bulduğunuz dünyayı kendinizin keşfettiği bir oyun olan Bloodborne video oyununa detaylı bir karakter tasarımı yaparak başlıyorsunuz. Bu karakter yaratımında en dikkat edilmesi gerekilen nokta ise kökeninizi seçerken iyi düşünmenizdir. Bol aksiyonlu bir rol yapma oyunu daha!

10. Assassin's Creed Valhalla

10. Assassin's Creed Valhalla

Birçok serisinin bulunduğu Assassin's Creed, Valhalla oyununda da bizleri açık dünyasında eşsiz bir gezintiye çıkararak, bol aksiyon içeren serüvenine dahil ediyor. Bir Viking savaşçısı olarak düşmanlarla savaş, kazan, ele geçir ve bu sayede bölgeni ve egemenliğini büyüterek sağlamlaştır. Unutma Valhalla Viking için cenneti ifade eder...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Legend Of Zelda

11. Legend Of Zelda

Oyun, Nintendo tarafından geliştirilip yayınlanan aksiyon, macera, rol yapma ve bulmaca oyunlarının içeren bir video oyunu. Karakterimiz Link, Overworld adlı geniş bir dünyada tepeden görünümle kontrol edilir ve oyun boyunca periler, tüccarlar gibi farklı rehberler ona yardımcı olmak için şifreli ipuçları verirler. Link, dokuz yeraltı zindanını bulup yaratıklarla savaşmalı ve Zelda'yı kurtarmalıdır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın