Görüş Bildir
Haberler
Elde Ettikleri Başarılarla Bilinen Ünlü Sporcuların TikTok Hesapları

Elde Ettikleri Başarılarla Bilinen Ünlü Sporcuların TikTok Hesapları

Ebru Erdoğan
30.07.2021 - 08:15

Son zamanlarda TikTok mecrasına katılan ünlüler çok konuşulmuştu. Buna dahil olan ünlü sporcularda var. Bizde bu listede TikTok hesabı bulunan ünlü sporcuları sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serena Williams

Serena Jameka Williams, Amerikalı profesyonel tenisçidir. 23 Grand Slam şampiyonluğu ve çift kadınlarda üç, tek kadınlarda bir olimpiyat altın madalyası vardır. Serena Williams bu zaferleriyle tenis dünyasının en önemli oyuncularından birisi olmuştur.  Serena Williams, kırmaya devam ettiği rekorlarla gençlere ilham veriyor. TikTok hesabında bolca tenis videoları mevcut.

Dwyane Wade

Dwyane Tyrone Wade, emekli Amerikalı profesyonel basketbolcudur. 2003 NBA Seçmeleri'nde beşinci sırada Heat tarafından seçilerek lige girmiş Wade, ilk yılında Yılın Birinci Çaylak Beşi'ne seçilmişti. TikTok hesabında zaman zaman videolar paylaşıyor.

Robert Lewandowski

İçeriğin Devamı Aşağıda

Robert Lewandowski, santrafor mevkisinde oynayan Polonyalı millî futbolcudur. Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'te forma giymektedir.

Tom Brady

Tom Brady, National Football League takımlarından Tampa Bay Buccaneers forması giyen Amerikan futbolu oyuncusu. Brady, tüm zamanların en iyi oyun kurucusu olarak kabul ediliyor.

A’ja Wilson

A'ja Riyadh Wilson, Amerikan profesyonel basketbol oyuncusudur. WNBA ekiplerinden Las Vegas Aces forması giymektedir. Başarılı oyuncu, 2018 yılı WNBA seçmelerinde ilk sırada seçilmiştir. TikTok hesabında oldukça eğleniyor gözüküyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MyKayla Skinner

MyKayla Brooke Skinner Harmer Amerikan artistik jimnastikçidir. Kadın jimnastik takımında 2016 Olimpiyat Oyunlarında yarıştı.

Stephen Curry

Wardell Stephen Curry (NBA) takımlarından Golden State Warriors forması giyen Amerikalı profesyonel basketbolcudur. 1.91 boyunda 86 kg ağırlığında bulunan Curry, oyun kurucu pozisyonunda görev almaktadır.

Sergio Ramos

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sergio Ramos García stoper mevkisinde oynayan Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain FC takımında forma giyen İspanyol futbolcudur.

Kübra Dağlı

Kübra Dağlı, Türk milli tekwandocudur. 2017 yılında Peru’nun başkenti Lima şehrinde düzenlenen 10. Tekwando Dünya Şampiyonası'nda, 18 Yaş Üzeri Free Style İkili Takım kategorisinde Emirhan Muran ile birlikte dünya şampiyonu olmayı başardı. TikTok'u oldukça aktif kullanan başarılı tekwandocunun 1.6 milyon takipçisi bulunuyor.

James Rodríguez

James David Rodríguez Rubio, orta saha mevkinde forma giyen Kolombiyalı futbolcudur. La Liga ekiplerinden Real Madrid ve Kolombiya millî takımında forma giymektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alphonso Davies

Alphonso Boyle Davie Bundesliga kulübü Bayern München'de kanat ve sol bek pozisyonunda yer alan Kanadalı futbolcudur. Haziran 2017'de Kanada millî futbol takımında forma giyen en genç oyuncu olmuştur.

Ryan Garcia

Amerika California doğumlu genç boksör Ryan Garcia Hafif Tüy Siklet klasmanında ülkesinde 6. dünya sıralamasında ise 66. sırada yer almaktadır.

JuJu Smith-Schuster

İçeriğin Devamı Aşağıda

Juju Smith-Schuster başarılı bir Amerikan futbolu oyuncusudur. TikTok hesabını oldukça aktif kullanıyor.

Vinícius Júnior

Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior, bilinen adıyla Vinícius Júnior Real Madrid takımında forvet pozisyonunda görev yapan Brezilyalı millî futbolcudur.

Evgenia Medvedeva

Evgenia Armanovna Medvedeva Rus artistik buz pateni sporcusudur. Başarılı artistik buz patenci TikTok hesabında izlemeye doyamadığımız güzel videolar paylaşmakta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İbrahim Çolak

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarının ilk gününde artistik jimnastikte mücadele ederek adını finale yazdıran İbrahim Çolak.

Birsen Bekgöz

Birsen Bekgöz, Türk kısa mesafe koşucusudur. Bekgöz hâlen Türkiye 4x100 ve 4x400 bayrak takımlarının sırasıyla 44.71 (Sema Apak, Meliz Redif ve Nimet Karakuş ile birlikte) 3:29.42'lik (Merve Aydın, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) dereceleri 2 Türkiye rekoru sahibidir.

Zehra Güneş

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda yer alan başarılı sporcu Zehra Güneş, TikTok'u çok sık kullanmasa da eğlenceli videolar paylaşıyor kendisi.

Neslihan Yiğit

Tokyo 2020 Olimpiyatlarda yerini alan güzel badminton oyuncumuzun TikTok hesabı. 👆

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın